Mercedes Milà: «Els castells em recorden a la Setmana Santa d’Andalusia»

La periodista, que s'ha posat la camisa dels Castellers de Vilafranca, ha explicat: «És la primera vegada que vinc a veure castells i estic encantada»

La periodista catalana Mercedes Milà ha explicat que els castells li recorden a la Setmana Santa d'Andalusia
La periodista catalana Mercedes Milà ha explicat que els castells li recorden a la Setmana Santa d'Andalusia | CatalunyaDiari.cat

Mercedes Milà s’ha deixat veure avui entre els Castellers de Vilafranca de Penedès. La periodista catalana i habitual presentadora de Telecinco, ha estat avui una més dels ‘verds’ durant la jornada castellera de Tots Sants i, en ser preguntada per la seva presència avui a la capital del l'Alt Penedès, Milà ha contestat: «És la primera vegada que vinc a veure castells i estic encantada».

En aquesta mateixa línia, però, Milà ha cridat l’atenció de tothom en comparar els castells amb una famosa tradició andalusa. «Els castells em recorden a la Setmana Santa d’Andalusia», ha comentat la periodista mentre explicava: «M’hi recorden per l’ambient, els nens petits amb els pares, la música, el fervor, el sentiment de pertinença...».

Els castells, la nova atracció d’’Scott & Milà’

La periodista d’Esplugues de Llobregat ha tret l’entrellat de tot plegat en explicar el perquè de la seva assistència avui en aquesta diada castellera. Milà, equipada amb la camisa dels castellers de Vilafranca, ha relatat: «Estem aquí perquè estem fent un programa per a Movistar. Es diu ‘Scott & Milà’, la seva temàtica és la identitat, i aquí es veu clarament el què estem buscant».

Milà, així mateix, s’ha mostrat força entusiasmada amb el món casteller. «M’està agradant molt. El berenar, tota la història amb ells quan m’han donat la camisa, m’han posat la faixa...», ha explicat la presentadora catalana mentre mostrava el seu entusiasme amb el seu fugaç ‘fitxatge’ pel món casteller.

En aquesta línia, tot i que Movistar encara no n’ha tret a la llum massa detalls, el nou programa de Mercedes Milà s’estrenarà aquesta mateixa temporada i, tal com va explicar ella mateixa, aquest promet «originalitat, humor i provocació».


Comentaris

envia el comentari