rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Més de 250 passatgers, sense vols per un una manca d'Internet a l'aeroport del Prat

Els afectats viatjaven amb la companyia Vueling
Imatge de l'aeroport del Prat | CatalunyaDiari.cat

 

L'inici de les vacances ha començat de la pitjor forma possible per a més de 250 passatgers, que s'han quedat sense poder agafar el seu vol a l'aeroport del Prat per una avaria en la connexió a internet, que ha afectat de forma directa el sistema de facturació de la companyia Vueling. En concret, la incidència ha obligat a realitzar tot el procés de facturació de forma manual, provocant importants cues i retards. 

 

Finalment, més de 250 passatgers no han pogut pujar a l'avió, i s'han quedat a terra. Segons han indicat fonts de Vueling a 'El Periódico', el problema s'ha allargat durant unes dues hores, de 06.00 hores a 08.00 hores del matí. Posteriorment, el servei ha quedat restablert, i les cues han anat reduint-se. 

 

Gran indignació a les xarxes socials

En concret, segons explica el mitjà citat, l'avaria ha afectat un dels cables de fibra òptica que subministra la connexió a internet, i és per això que la incidència no ha afectat altres aerolínies. Pel que fa als clients afectats, la companyia responsable ha indicat que buscarà vols alternatius, tot i que la promesa no ha evitat que nombrosos viatges s'hagin indignat, expressant la seva fúria a les xarxes socials.