Més de 250 passatgers, sense vols per un una manca d'Internet a l'aeroport del Prat

Els afectats viatjaven amb la companyia Vueling

Imatge de l'Aeroport del Prat
Imatge de l'aeroport del Prat | CatalunyaDiari.cat

L'inici de les vacances ha començat de la pitjor forma possible per a més de 250 passatgers, que s'han quedat sense poder agafar el seu vol a l'aeroport del Prat per una avaria en la connexió a internet, que ha afectat de forma directa el sistema de facturació de la companyia Vueling. En concret, la incidència ha obligat a realitzar tot el procés de facturació de forma manual, provocant importants cues i retards. 

Finalment, més de 250 passatgers no han pogut pujar a l'avió, i s'han quedat a terra. Segons han indicat fonts de Vueling a 'El Periódico', el problema s'ha allargat durant unes dues hores, de 06.00 hores a 08.00 hores del matí. Posteriorment, el servei ha quedat restablert, i les cues han anat reduint-se. 

Gran indignació a les xarxes socials

En concret, segons explica el mitjà citat, l'avaria ha afectat un dels cables de fibra òptica que subministra la connexió a internet, i és per això que la incidència no ha afectat altres aerolínies. Pel que fa als clients afectats, la companyia responsable ha indicat que buscarà vols alternatius, tot i que la promesa no ha evitat que nombrosos viatges s'hagin indignat, expressant la seva fúria a les xarxes socials. 


Comentaris

envia el comentari