Messi cobrarà un 70% més que Cristiano després del seu nou contracte

El FC Barcelona i el jugador han signat un nou contracte fins al 2021
Leo Messi jugant un partit amb el FC Barcelona
El jugador del FC Barcelona, Leo Messi  | Goal

El nou contracte de Messi amb el Barça permetrà al futbolista cobrar uns 35 milions d'euros nets per temporada, sense contar les primes per objectius o els drets d'imatge. La clau radica en una prima de fitxatge de 100 milions bruts amb la que superarà, i de llarg, a Cristiano Ronaldo. 

 

El FC Barcelona ha tancat la renovació de Messi amb un contracte que estableix el pagament de 350 milions d'euros bruts durant les pròximes cinc temporades, i una clàusula de rescissió que s'eleva als 700 milions. D'aquesta manera, l'argentí es converteix en el  futbolista més ben pagat de la història, arribant a cobrar un 70% més el davanter del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo. 

Contracte fins al 2021

Un contracte que uneix el futbolista amb el club fins al juny del 2021 i que es converteix en el vuitè contracte professional entre Leo Messi i el FC Barcelona. Segons el diari 'El Mundo', crida l'atenció que en el contracte s'estipuli una prima de fitxatge de 100 milions d'euros bruts, que s'abonaran proporcionalment al blaugrana durant els pròxims anys. 

 

El citat mitjà atribueix aquests ingressos complementaris a una compensació pactada amb el jugador perquè pugui amortiguar el cost que li va causar el procés judicial amb el que es va veure obligat a abonar a Hisenda més de 30 milions d'euros per la tributació dels seus drets d'imatge. 

 

A més d'aquesta primer, el club i el futbolista ha acordat un sou que ascendeix a 50 milions d'euros bruts. En total, 70. Descontant els impostos, i sumant el salari i el complement pactat, Messi rebrà més de 35 millons d'euros nets cada temporada. Una quantitat superior a la que rep actualment Cristiano Ronaldo, el qual ingressa uns 21 milions d'euros nets cada temporada al Reial Madrid. Comentaris

envia el comentari