Messi no accepta els 35 milions nets que li ofereix el Barça

La venda d’Arda Turan podria facilitar la renovació

Messi no accepta els 35 milions nets que li ofereix el Barça. | Cedida

La renovació de Leo Messi pel FC Barcelona és cada cop més complicada. El club ja li ha traslladat la seva oferta econòmica que rondarà sobre els 35 milions d’euros, però l’astre argentí veu insuficient aquesta xifra. Messi està sent temptat amb grans ofertes pels millors clubs d’Europa i fins i tot vol que els blaugranes li paguin més diners. El problema que hi ha és que el FC Barcelona, per ara, no pot gastar-se tants diners. Tot això, es produeix per culpa del ‘fair play’ financer que ha imposat la Lliga i la UEFA. D’aquesta forma exigeix que els clubs no gastin en salaris i fitxatges més del que s’ingressa. L’actual campió de Lliga amb prou feines té marge de maniobra a causa dels salaris alts de la seva plantilla.

Segons informa 'El Economista', els blaugranes troben com a solució més factible la sortida d’Arda Turan de l’equip. El turc ja va poder marxar de l’equip al mercat d’hivern a Xina, però l’entrenador va frenar el seu adeu. Quan acabi la temporada, sense Luis Enrique a la banqueta, la seva continuïtat és una incògnita. La sortida d’Arda farà rebre una important quantitat de diners i d’aquesta forma, s’estalviarien un sou que els permetria millorar el marge suficient per donar més diners a Messi.

L’únic gran dubte que queda serà saber de quina nova quantitat s'estaria parlant per poder aconseguir la renovació de l’astre argentí. Cal destacar que el contracte del jugador amb l’equip s’acaba el 30 de juny de 2018.


Comentaris

envia el comentari