Leo Messi durant un entrenament amb el FC Barcelona

Messi ja ha parlat amb l’equip «del seu cor»: s'ha dut a terme una reunió (i semblava imposible)

El futbolista argentí ha anunciat que vol abandonar el FC Barcelona

L’entorn de Leo Messi es va reunir amb representants de Newell’s Old Boys, el club argentí de tota la vida del davanter blaugrana, el passat mes de març. Així ho ha avançat Mundo Deportivo qui detalla que la trobada es va celebrar a l’Hotel Sofia de Barcelona. Concretament, a la reunió van participar el pare i el germà de Messi, Jorge i Rodrigo, el vicepresident de Newell’s, Cristian D’Amico, i el director esportiu Sebastián Peratta. D’altra banda, també hi era present l’intermediari Claudio Curti.

L’expedició argentina va ser caçada de tornada a l’aeroport i en declaracions a la premsa del seu país, D’Amico va indicar que havien estat a Barcelona «per tancar un important acord per al futbol argentí». Es desconeix si l’entesa tenia quelcom a veure amb el futur de Leo Messi però amb ara que l’argentí té decidit marxar del Barça tot té més sentit i podria ser la primera pedra per tornar en un futur al club del seu país.

La majoria d’equips europeus, atents a Messi

A hores d’ara, que Messi torni a l’Argentina sembla quelcom molt difícil perquè hi ha diversos equips europeus, amb grans projectes esportius, pendents del futur del crack argentí. Actualment, els més ben col·locat per incorporar al crack blaugrana són el Manchester City, el PSG i l’Inter de Milán. En cada club es poden trobar tota mena d’arguments que podrien donar suport a la incorporació de Messi.

El cas del Manchester City és el més obvi. Messi podria retrobar-se amb Pep Guardiola, l’entrenador que va saber explotar més la seva carrera professional, i amb el Kun Agüero, íntim amic seu de la selecció d’Argentina. A més, podria significar un impuls molt important per Messi competir en una lliga com la Premier League i sortir de la seva zona de confort com és la Lliga Espanyola.

D’altra banda, al Paris Saint Germain Messi es trobaria amb el futbolista brasiler Neymar. Des que va marxar a França, el davanter blaugrana va demanar en repetides ocasions el retorn de Neymar a l’equip veient com la plantilla perdia competitivitat temporada rere temporada. Messi arribaria a un equip de somni amb altres figures mundials com Mbappé o el seu company de selecció Ángel di María.

Finalment, també existeix l’opció de l’Inter de Milà. El seu pare va comprar fa uns mesos una casa en aquesta ciutat italiana i l’arribada de Messi a la Serie A podria significar veure novament en una mateixa lliga la rivalitat de Leo Messi i Cristiano Ronaldo.