IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Messi perd el seu home de confiança en mans de Piqué

L’encarregat de gestionar el material esportiu d’Adidas abandona la multinacional i s’incorpora al món de la intermediació de jugadors

Piqué ha robat l'home de confiança de Messi
Piqué ha robat l'home de confiança de Messi | Twitter @3gerardpiqueHQ

Gerard Piqué continua sent notícia per tots els canvis que estan succeint al seu voltant. Ara és l’hora d’un nou cop de gràcia i ha estat contra el reduït entorn laboral d’un company blaugrana. En aquests darrers dies, Adidas està sofrint una gran remodelació interna i un dels seus treballadors, l'home de confiança de Leo Messi, ha abandonat la multinacional alemanya per incorporar-se al despatx encarregat dels destins de Piqué.

Piqué «roba» a Messi el seu home de confiança

D’aquesta manera Messi ha perdut el seu home de confiança, ja que fins Pedro García Cortés era l’encarregat  de gestionar tot el material esportiu de la marca Adidas amb el blaugrana. És a dir que l’executiu ja no formarà part del seu entorn habitual, ni tampoc del d’altres jugadors de la selecció absoluta que vesteixen roba esportiva de la multinacional alemanya.

El que cal destacar d’aquest fet és que l’exagent de Messi ha abandonat Adidas per incorporar-se al despatx professional d’Arturo Canales i així començar la seva carrera en el món de la intermediació de jugadors. Un fet important perquè Canales és qui s’encarrega d’organitzar els destins de Gerard Piqué, així com els d’altres jugadors del primer equip del Barça.

Piqué ha comprat el FC Andorra i la Copa Davis
Piqué ha comprat el FC Andorra i la Copa Davis | CatalunyaDiari.cat

Piqué i els seus negocis

Així doncs, l’entorn de Piqué atrau incorpora un altre professional reconegut. Pocs dies després de sortir a la llum un dels nous fitxatges del FC Andorra que aquest desembre ha passat a ser propietat del grup Kosmos, una de les onze empreses que pertanyen al blaugrana. Un dels nous negocis del català que ha capgirat l’equip andorrà amb destitucions dels entrenadors i noves incorporacions com la del fill de Tito Vilanova.

Un altre negoci de Piqué que ha fet parlar i molt ha estat la Copa Davis. El futbolista ha provocat molta polèmica en el món del tenis per haver capgirat completament una competició tan arrelada en la història. Personatges reconeguts com Roger Federer o Nicola Pietrangeli ja han criticat els canvis que es duran a terme. En paraules de l’extenista, «aquesta nova Copa Davis és una vergonya per al món del tenis» i va sentenciar que «Piqué és un bon futbolista, però no té res a veure amb el tenis».


Comentaris

envia el comentari