YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Messi es rendeix a la frivolitat d'un cuiner en un restaurant de Puigcerdà

Leo Messi va acudir en família al ‘Fabian Pizzeria Puigcerdà’, el restaurant del considerat millor pizzer del món

Leo Messi i Antonella han passat uns dies a la Cerdanya
Leo Messi i Antonella han passat uns dies a la Cerdanya | CatalunyaDiari.cat

Leo Messi ha aprofitat la seva inèdita aturada per seleccions per fer turisme per Catalunya. L’astre del F.C.Barcelona ha volgut deixar la ciutat comtal per delectar-se en família de la Cerdanya i per, ja posats, provar els millors restaurants del nord de la geografia catalana. Sota aquesta premissa, doncs, el ‘10’ del Barça va personar-se al ‘Fabian Pizzeria Puigcerdà’, el restaurant del considerat millor pizzer del món.

Més enllà del menjar, el mateix Messi va quedar impressionat quan Fabián Martín, propietari del restaurant, va sortir de la cuina per fer un joc d’allò més complicat amb la massa de la pizza. Jugant amb aquesta com si fos una pilota, els Messi van quedar tan impressionats que no van tenir més remei que aplaudir l’acció.

Messi, bocabadat a la Cerdanya

És el que es pot veure a l’Instagram del mateix Fabián Martín. El xef, que l’any passat va deixar el restaurant que tenia situat prop de plaça Catalunya, a Barcelona, va voler compartir el joc que va fer amb Leo Messi a les seves xarxes socials.

Al vídeo esmentat, en aquest sentit, es pot veure com Martín fa una frivolitat amb la massa de pizza als peus i Leo Messi, assegut al costat d'Antonella Roccuzzo acaba totalment bocabadat i aplaudint l’acció del reconegut cuiner.

Messi passa per Llívia

En el mateix viatge, d’altra banda, el crack del F.C.Barcelona va aprofitar l’estada al nord de Catalunya per passar pel restaurant ‘La Formatgeria de Llívia’. Segons va compartir a les seves xarxes socials, el futbolista argentí va dinar-hi acompanyat de la seva família al complet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el


Comentaris

envia el comentari