Un total de 14 metges de Barcelona, entre els millors de l’Estat

Segons 'Forbes', destaquen grans doctors de l’Institut del Cor Teknon, de l’Hospital Clínic, del Dexeus i del Vall d’Hebron, entre altres

Onze metges de Barcelona estan a la llista dels 100 millors facultatius de l'Estat
Catorze metges de Barcelona estan a la llista dels 100 millors facultatius de l'Estat | Cedida

Un total de catorze metges barcelonins se situen entre els 100 millors facultatius de l'Estat, segons ‘Forbes’. La revista cada any fa un repàs dels doctors més significatius dins d’una vintena d’especialitats en qualsevol àmbit, privat o públic. Entre altres, destaca Jorge Planas, director mèdic de la Clínica Planas.

A la llista ‘Forbes’ apareixen diversos facultatius de l’Institut del Cor Teknon: Antonio Berruezo, coordinador de la Unitat d'Arrítmies Ventriculars de l'Hospital Clínic; el seu director, el cirurgià cardiovascular Xavier Ruyra, i Raimón Miralbell, director del Servei de Radiooncología, i professor de la Facultat de Medicina a la Universitat de Ginebra.

El metge de MotoGP, a la llista ‘Forbes’

En l’àmbit de l’oncologia, també sobresurt Rafael Rosell, director mèdic i president de l'Institut Dr. Rosell de l'Hospital Dexeus i director del Programa de la Biologia del Càncer i la Medicina Personalitzada de l'Institut Català d'Oncologia (ICO) Hospital Germans Trias i Pujol. A continuació destaca Paloma Mora, cirurgiana plàstica i reparadora que està especialitzada en el maneig mèdic-quirúrgic de la patologia mamària a l'Hospital Quirónsalud Barcelona.

El metge i el cirurgià de MotoGP, a la llista de 'Forbes'
El metge i el cirurgià de MotoGP estan a la llista de 'Forbes' | CatalunyaDiari.cat

Per la seva part, en l’especialitat de medicina interna està Ángel Charte que és responsable metge del Campionat del Món de MotoGP, professor associat de Medicina de la Universitat de Barcelona i cap del Departament de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona. També trobem a la llista Esteban Mur, cap del servei de Medicina Interna de l’Hospital Quirón Barcelona i del servei de Medicina Interna-Hepatologia del Vall d’Hebron que, a més, es troba entre els cinc millors hospitals de l’Estat.

Xavier Mir ha operat 25 pilots de MotoGP

Dins de l’àmbit de Neurologia i Neurocirugia, destaquen Pablo Clavel Laria, cap del Departament de Neurocirugia i Columna de l'Institut Dr. Clavel a Barcelona, i Antonio Russi, president de l'Associació d'Epilèpsia d'Espanya, líder de la Unitat d'Epilèpsia del Centre Mèdic Teknon i de l'Institut de Neurologia i Neurocirugia de Barcelona. Per una altra banda, en Oftalmologia destaquen Elena Barraquer, directora mèdica adjunta del Centre d'Oftalmologia Barraquer, i Amadeu Carceller, l'adjunt del Servei d'Oftalmologia de Vall d'Hebron i director del mateix servei a l'Hospital Quirónsalud.

Eduard Vieta també apareix en la llista de ‘Forbes’ dels 100 millors facultatius de l’Estat com a cap del servei de Psiquiatria de l’Hospital Clínic i del grup Idibaps, a més és professor de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i de l'Institut de Neurociències de la UB. Finalment, també destaquen Xavier Mir, cap de la Unitat de Cirurgia de Mà i Microcirugia de l'Hospital Universitari Dexeus que ha operat més de 25 pilots de MotoGP, i Ramon Cugat, especialista de Medicina de l’Esport dins de l’àmbit de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica.


Comentaris
linda
jo recomano INCADE és una de les millors clíniques a la qual he anat. http://incade.es/index.html aquesta és la seva pàgina web.

envia el comentari