IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els metges catalans esclaten contra el Govern català: «No teniu vergonya»

Diu que excloure'ls de la negociació sobre la compensació és una plantofada a la cara de tots els metges

Dos metges en una operació
Els metges catalans han emès una queixa contundent contra el Govern català | Pixabay

Metges de Catalunya ha acusat el Govern de «no tenir vergonya» i «menysprear» el personal facultatiu. El sindicat recrimina que se'ls hagi exclòs de la negociació sobre la compensació extraordinària pel coronavirus.

«És una plantofada a la cara de tots els metges que s'estan deixant la pell en una emergència sanitària sense precedents», continua Metges de Catalunya, que encara espera la resposta de la consellera de Salut a la petició que li va trametre el 17 d'abril perquè concretés quines mesures tenia previst adoptar per compensar els «sacrificis professionals i personals» dels facultatius.

L'organització exigeix a Vergés i al conseller d'Administració Pública, Jordi Puigneró, que obrin d'immediat negociacions amb el personal mèdic.

Recomanacions per enfortir el «benestar anímic»

A més, avui, Metges de Catalunya ha editat un decàleg amb recomanacions i orientacions adreçades al personal facultatiu «per promoure un afrontament psicològic el més adequat possible davant la crisi de la Covid-19 i mantenir el benestar anímic dels professionals mentre duri la pandèmia».

El sindicat recomana als professionals que «reconeguin la vàlua de la seva actuació i no es jutgin, si no poden mantenir l’excel·lència professional en moments determinats, a causa de la sobrecàrrega assistencial». 


Comentaris
Laura Cartes
Els que com jo encara creuen amb els nostres, no podem asimilar que no es tingui amb comte el gran sa crifici fet per els nostres sanitaris. La Generalitat que fa precisament el paper de que tot va be, mes valdría que tingues la prioritat de atendre, Sanitat, Salut, ancians i gent necessitada. Demostreu que no tot son paraules, volem fets.
Ara
Qui no teniu vergonya sou vosaltres. Unionistes
Pere
Amb tants autònoms i pimes amb greus problemes econòmics i els seus respectius treballadors els privilegiats sanitaris que continuaran cobran passi el que passi no tenen cap dret a queixarse en la actual situació econòmica
MariaCodina
Generalitat de Catalunya ,no teniu vergonya de no atendre les comandes que necessiten els nostres metges i infermeres que són uns erois
Climent Aragay
Si els polítics diuen que no tenen diners per la Saluda, qu',és rebaixin el seu sou i el posin en una caixa comuna per el personal de saluda. Aquesta pandèmia no la salvant els polítics, la sslva tot el poble amb els seus metjes i enfermeres els sòls ho tiren endevant. Està demostrat que no necessitem politics mediocres, molt bonic manar i no donar el exemple. Amics sanitaris molta força i endevant
Albert
Politics !! No ase falta desir nada mas. Que deia chuster
Mia
Aquest país es mereix anar-se'n a Norris. La situació base del.personal sanitari ja és deplorable de per sí. I ara que tenien la oportunitat de reconèixer el seu l'esforç... tornen a deixar-los a l'estacada. Jo voto per fer venir polítics extrangers a governar Catalunya!!!!! De Singapur, Suècia, Dinamarca...gent amb visió de futur i preparada. Aquí només tenim cazurros

envia el comentari