Risto Mejide i Laura Escanes de vaitge romàntic a Lisboa

La metgessa insultada a Barcelona és la ginecòloga de Laura Escanes

Laura Escanes i Risto Mejide han donat suport a la ginecòloga a través de les seves xarxes socials

El passat dimarts 14 d'abril es feia pública la notícia que una ginecòloga de Barcelona havia estat assetjada per part dels seus veïns, els quals van fer-li una pintada al cotxe on hi deia «rata contagiosa». Les xarxes de seguida es van omplir de missatges de suport a la ginecòloga i a tot el personal sanitari en general.

Laura Escanes i Risto Mejide responen

A través del seu perfil d'Instagram, la 'influencer' Laura Escanes va voler donar suport a Silvana, la ginecòloga agredida pels seus veïns: «Ànims Silvana. Ella és la meva ginecòloga, va atendre el meu part i va portar tot el meu embaràs. És una professional de 10».

Captura de pantalla de la història de Laura Escanes
Laura Escanes dona suport a la ginecòloga a través de les seves xarxes | CatalunyaDiari

«Per ella i per tots els que heu de patir coses així. És intolerable», deia per acabar la 'influencer', que manifestava així la seva indignació respecte als atacs i insults dirigits als professionals sanitaris durant aquest estat d'alarma pel coronavirus.

Risto Mejide, el marit de Laura Escanes, també va voler donar suport a la ginecòloga públicament durant l'emissió del seu programa a Cuatro 'Todo es Mentira' i a través del seu perfil de Twitter.