Màxima indignació pel mètode de neteja dels carros en un supermercat

Ha causat un gran impacte a les xarxes socials

Imatge d'arxiu d'un supermercat
Les imatges del peculiar mètode de neteja del treballador del supermercat s'han fet virals i s'han escampat arreu del món | Pixabay

Des que el coronavirus va aparèixer lamentablement en les nostres vides, hem hagut de canviar molts dels nostres hàbits en pro de la nostra salut. Així, per exemple, ens hem vist en la necessitat d'utilitzar la mascareta i de rentar-nos les mans. No obstant això, també s'han introduït tota mena de modificacions i l'augment de la neteja en els supermercats és un exemple.

Sembla, però, que, tot i el nombre de morts a tot el món, hi ha qui no acata les normes. En concret, ens estem referint a l'empleat d'una superfície comercial que ha estat enxampat 'netejant' de manera molt singular els carros i cistelles de l'establiment.

Caçat per una clienta

A Toronto (Canadà) és on ha tingut lloc aquesta història que ja ha causat impacte a tot el món. Exactament ha pres com a escenari un supermercat de la cadena FreshCo i com a protagonista a un dels seus empleats. Tot ha passat quan una dona que estava comprant en aquest local, Marta Casimiro, ha descobert la manera en què el treballador desinfectava les cistelles. Segons s'ha pogut veure en les imatges que va obtenir, l'home portava guants, però no mascareta. Què feia? Escopia la seva saliva en un drap i després aquest ho passava per les cistelles. Era la seva manera de mantenir-les netes.

La ciutadana que el va enxampar 'in fraganti' no ha pogut evitar declarar el que va sentir en veure aquesta situació. Així, ha manifestat al mitjà de comunicació ' CityNews ': «No podia creure el que veia. Estava en xoc ... Em vaig sentir fastiguejada».

De la mateixa manera, Marta ha reconegut que es va dirigir a l'encarregat del supermercat per explicar-li el que havia passat. No obstant això, no va obtenir la resposta que esperava: «No em va creure i em va tractar molt malament». Un encarregat que ara estarà penedit de la seva actitud. És més, haurà hagut de prendre mesures contra l'empleat després de donar-se a conèixer a nivell mundial el que ha passat.


Comentaris

envia el comentari