Milers de persones es quedaran sense WhatsApp aquest 2020

Ja no funciona als Windows Phone i caldrà actualitzar alguns Android o iOS

Fa uns mesos ja ho van anunciar: «No desenvoluparem l’app’ per aquestes plataformes», i s'ha complert. WhatsApp ha deixat de funcionar des d'aquest 1 de gener en tots els mòbils de Windows Phone. La companyia telefònica de Microsoft ja va aconsellar als seus usuaris que es compressin un telèfon amb Android o un iPhone si volien continuar enviant missatges amb aquesta aplicació. 

Tot i això, alguns propietaris d'aquesta mena de dispositius han d'anar també amb compte. I és que a partir de l'1 de febrer, WhatsApp tampoc es podrà utilitzar en aquells mòbils amb versions antigues d'Android o iOS. Concretament, als Android 2.3.7 i anterior i als iPhone amb iOS 8 o inferior.

La solució pels usuaris d'Android o iOS

Per sort, sempre que el telèfon sigui compatible, encara hi ha una solució per aquests usuaris. En cas de tenir un Android, cal comprovar a la versió del software a «Configuració» o «Ajustaments» i a «Quant al telèfon». Si el sistema és un dels afectats, es pot actualitzar a «Actualització de Software». 

Els propietaris d'un iPhone poden fer el mateix consultant l'apartat «Informació» dins els ajustaments generals. Si es confirma que el nostre iOS és un dels afectats, es pot fer també una actualització de software localitzable en el mateix apartat de «General». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari