IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 El govern espanyol demana al Congrés prolongar l'estat d'alarma durant sis mesos

El millor gelater d'Espanya del 2019 és de Badalona

El guanyador és Albert Soler, de Can Soler de Badalona, que va aconseguir 6.503 punts amb el seu treball 'La gran piràmide d'Egipte'

Can Soler va guanyar el títol gràcies a un treball temàtic sobre la civilització egípcia
Can Soler va guanyar el títol gràcies a un treball temàtic sobre la civilització egípcia | Facebook (Can Soler)

El mestre gelater i gerent d'Artesans Soler i Can Soler de Badalona, Albert Soler, ha guanyat el Campionat d'Espanya de Gelateria del 2019, una competició que va organitzar l'Associació Nacional de Gelaters Artesans (NCHEA) a la Fira de Madrid a finals de febrer. 

Soler es va proclamar com a guanyador de la competició d'entre un total de dotze finalistes que competien a la prova final. El gelater es va proclamar Campió d'Espanya de Gelateria gràcies a la seva obra 'La gran piràmide d'Egipte' amb la qual va obtenir 6.503 punts. Després d'aquesta gran victòria Soler s'està plantejant presentar-se a una nova competició: la Copa del Món de Gelateria que se celebra el pròxim 2020 a Itàlia.

Soler va aconseguir la victòria amb una puntuació final de 6.503
Soler va aconseguir la victòria amb una puntuació final de 6.503 | Facebook (Can Soler)

 

Sis mesos de dur treball

El guanyador de la tercera edició del campionat ha confessat, en una entrevista que recull 'La Vanguardia', que era la primera vegada que participaven en un concurs d'aquestes dimensions i ha indicat i ha reconegut que «aquests reconeixements són fantàstics després de sis mesos d'intens treball».

Soler, que ha complert «un dels somnis més dolços» de la seva vida va voler agrair l'esforç de la seva família que s'han ocupat del negoci durant aquests mesos perquè ell es pogués dedicar a preparar-se pel concurs al 100%.

Soler va presentar un treball sobre la civilització egípcia
Soler va presentar un treball sobre la civilització egípcia | Facebook (Can Soler)

 

Un treball sobre la civilització egípcia

El requisit que posava l'organització per poder participar en el concurs era que el treball estigués ambientat en una temàtica concreta. Un cop triada la temàtica els participants havien d'elaborar dues cubetes amb sabors de lliure elecció, dos pastissos gelats amb un mínim de dos gelats o sorbets i vuit copes gelades amb la mateixa decoració.

Coneixent tots aquests requisits l'Albert va decidir que participaria amb un treball sobre la civilització egípcia. Aquest està format per una piràmide, una inscripció egípcia, un faraó i fins i tot dues estàtues del déu egipci Anubis en forma de xacal que custodien la piràmide. Tots aquests elements estan dotats del toc artesà de la família Soler, una de les cubetes contenia gelat a base de torró de Xixona i avellana, identitat dels Soler.


Comentaris

envia el comentari