Obres de l'escola Salvador Ninot de Sarral.

Es milloren els sostres de dues aules de l’escola Salvador Ninot de Sarral

El sostre havia quedat malmès per la pluja. Es tracta d'un projecte conjunt entre l'Ajuntament de Sarral i el Departament d'Ensenyament

 

Tot i que estem en període de vacances de la comunitat educativa, l’escola Salvador Ninot del municipi de Sarral està tenint força activitat aquests dies, sobretot dues de les aules del centre. No es tracta de cap activitat relacionada amb el curs escolar ni amb els alumnes, tot i que sí que suposarà un benefici per a aquests.

El motiu del moviment que hi ha a l’escola és l'arranjament del sostre de les aules dels cursos de P4 i de 6è. Aquest sostre era de canyís i durant les darreres pluges havia quedat força malmès, per tant, era necessari que s’hi fessin obres per tal de garantir la seguretat a l’hora de reprendre l’activitat educativa en el centre i poder fer les classes amb normalitat.

És per això, que ara, en època estival on no es treballa a l’escola, els sostres d’aquestes dues classes s'estan adequant i reforçant per tal que no ocasionin cap problema en el futur, amb l'objectiu que estiguin arranjats per al curs escolar.

Un nou espai pel menjador, futura inversió a l’escola

Aquest projecte que s’està desenvolupant aquests dies ha estat finançat pel Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Sarral. Precisament, aquest dimarts 6 d’agost, Jean-Marc Segarra, director dels serveis territorials d'Ensenyament a Tarragona, va visitar l'escola Salvador Ninot de Sarral acompanyat per diversos representants del consistori.

Visita a l'escola Salvador Ninot per part de les autoritats.
Visita a l'escola Salvador Ninot per part dels representants del consistori. | Cedida

En aquesta visita, van poder veure en l’estat en què es troba el procés de reformes i la feina que s’ha fet en el sostre. També es va parlar de pròximes inversions que necessita aquest centre educatiu. Una d’elles és un nou espai per al menjador escolar, tot i que no s’han concretat els detalls d’aquesta futura actuació.