bebè

El missatge viral d'una cantant catalana, embarassada en plena pandèmia

El confinament ha enxampat l'artista en ple compte enrere

El coronavirus  ha obligat a aturar la vida com l'enteníem fins ara a tot el país. Ni escola, ni feina per a molts treballadors, ni viatges, ni vida social. Però el temps continua corrent i el confinament, inevitablement, enxampa ciutadans d'aniversari o de dol per la mort d'un familiar, havent de complir de totes maneres l'obligació de quedar-se a casa pel bé de tots. La quarantena també ha enxampat moltes dones embarassades, entre elles, algunes famoses, que comparteixen a la xarxa les seves vivències i precioses emocions en un moment tan complicat.

Malú confessava als seus seguidors tenir certa por que el coronavirus afectés el fill que espera amb Albert Rivera. Ara una altra artista catalana s'ha obert en canal al seu Instagram, d'una manera molt especial. Lorena Gómez ha volgut dirigir un missatge ple de força al seu bebè, encara dins de la bonica panxa de què presumeix fa mesos. La cantant espera un fill amb René Ramos, el germà de Sergio Ramos, i està traient forces d'on cal perquè la crisi del coronavirus no difumini el moment tan preciós que viu.

El preciós missatge de Lorena Gómez al seu bebè

Les emocions són més fortes que mai aquests dies per a tothom, i per a una embarassada poden arribar a convertir-se en una veritable muntanya russa. Ho demostra l'intens i a la vegada dolç missatge que ha dedicat al seu petit la de Lleida, acompanyat d'una foto de tots dos. El confinament obliga  Lorena Gómez a mantenir-se segurament massa lluny de gent estimada que voldria tenir a prop en aquest moment tan únic, però la cantant té clar que el més important és cuidar-se, per cuidar, de refilada, la vida que porta dins i que aviat coneixerà el món.

Plaers d'embaràs i confinament

En temps de confinament, sembla clar que mengem més del compte. La cantant, com no podia ser d'altra manera estant embarassada, té una dolça i temptadora debilitat: les maduixes amb nata. És un dels petits detalls que ella mateixa explica a  Instagram mentre viu la seva quarantena acompanyada de Ramos, pare de la criatura, i intentant treure un somriure contra les adversitats.