Luis Suárez: «Si no em volen, que parlin amb mi i no filtrin el meu nom»

El blaugrana ha llançat un contundent missatge a la directiva del club

El davanter del Barça, Luis Suárez, durant una sessió d'entrenament
El blaugrana ha llançat un contundent missatge a la directiva del club | Instagram Luis Suárez

El jugador del FC Barcelona Luis Suárez ha demanat al club que, si no el volen per a la propera temporada, parlin com abans millor amb ell i «no filtrin» el seu nom als mitjans, i ha assegurat que encara no ha parlat amb el nou tècnic, Ronald Koeman.

«Es parla d'alguns noms que va donar el president, de canvis que es poden donar, però a mi ningú em va dir que volen prescindir de mi. Si aquest és el desig del club, estaria bé que el responsable que triï parli directament amb mi. Millor així que filtrar si soc un dels que volen que marxin. Està per veure», ha dit l'uruguaià en una entrevista a 'El País'.

«Jo també vull el millor pel club i la meva idea avui és seguir, però si des del club decideixen que soc prescindible, no tinc inconvenient en parlar amb els qui decideixen. Koeman? Encara no he parlat amb ell», ha dit.

Suárez parla del 'desastre' a Lisboa

«Quan es perd com es va perdre a Lisboa tots som responsables. No seria just assenyalar només un jugador. De vegades es vol personalitzar, però crec que ningú podrà posar en dubte el meu compromís amb el Barcelona. Va ser un dia que tot va sortir malament. Ens vam veure superats i no vam saber com arreglar-ho», segons ell.

Preguntat pel seu futur, Suárez ha dit que «sempre que comptin» amb ell, vol «seguir aportant tot el que pugui». «Sento el suport de la gent des que vaig arribar i això em dona molta força. Acceptaria un rol de suplent, com ho he acceptat al llarg de la meva carrera. La competència sempre és bona i si el tècnic considera que he de començar des de la banqueta, no tinc problema amb ajudar l'equip amb el rol que m'atorguin. Encara puc aportar molt a aquest club», ha dit.

«Falta una mica de coherència i sobretot memòria»

A més, el '9' del Barça ha recordat l'any passat quan «l'Ajax va eliminar el Reial Madrid i es deia que Kroos estava acabat, volien jubilar a Modric, deien que Ramos era un desastre i de sobte ja no valia cap jugador. I l'any següent a tot els va anar millor i una altra vegada són uns fenòmens i formen part d'un equip de llegenda».

«Ja se sap que amb la derrota es dispara contra tot i contra tots. Honestament crec que falta una mica de coherència, paciència i sobretot memòria. Quan falta coneixement i arguments per explicar les coses a fons, se sol treure un motiu fàcil i simple. I sí, soc amic de Messi. És un orgull per a mi; a la pista no hi ha amics, sinó companys d'equip que estem per ajudar-nos, i fora de la pista tinc la sort de comptar com a amic una persona excel·lent com Leo», ha afegit.


Comentaris

envia el comentari