Les campanades que van arrasar a tot Espanya (i a casa de Salvador Illa)

Molts s'han sorprès en conèixer que Salvador Illa va seguir les campanades alternatives d'Ibai Llanos

Salvador Illa, ministre de Sanitat, amb el mòbil a la mà i un arbre de Nadal just davant
Illa ha confessat que va veure les campanades alternatives d'Ibai Llanos | Europa Press

Va ser el personatge de 2020 i està sent el més comentat en l'arrencada de l'any nou. Ibai Llanos s'ha convertit en un fenomen viral a Espanya gràcies als populars vídeos des de la plataforma Twitch. Les seves Campanades han estat les més seguides a la xarxa. Però ningú esperava que serien també les escollides a casa dels Illa per rebre el 2021.

Més de mig milió d'espectadors han seguit les campanades alternatives de l'influencer, Ibai Llanos, marcades pel seu particular toc d'humor. L'encara ministre de Sanitat, Salvador Illa, no ha volgut perdre-se'l i així ho ha publicat a Twitter.

«He donat la benvinguda al 2021 amb la meva família veient les Campanades d'Ibai Llanos» ha dit Salvador Illa des del seu perfil de la xarxa social. «Ha estat divertit i ens ho hem passat molt bé», ha afegit. També ha agraït a l'influencer haver donat les campanades amb aquest format «perquè més gent es quedi a casa».

El missatge, amb el qual ha aprofitat per felicitar el 2021 a tots els espanyols, ha causat una autèntica revolució a Twitter aconseguint en poc temps 3.500 retuits i més de 22.000 m'agrada. Els internautes no donaven crèdit al missatge del ministre de Sanitat i feien broma amb missatges de l'estil «2021 comença 'fortet'».

Ibai Llanos s'ha convertit en el tercer «streamer» de Twitch més ben pagat del món i el primer de parla hispana. Guanya al voltant d'1,4 milions de dòlars a l'any, i els seus directes arrasen entre els més joves. L'influencer basc ve dels eSports i també té molta fama entre cèlebres esportistes com el Kun Agüero, Thibaut Courtois i Neymar.

La popularitat d'Ibai Llanos es reflecteix en la legió de seguidors que acumula a Twitter: 3,1 milions. A Twitch, la plataforma a la qual es dedica professionalment, té 4,3 milions de seguidors. Pocs esperaven, però, que el ministre de Sanitat seguiria el cap d'any des de la seva plataforma, i encara menys que ho faria públic a Twitter.

Però el mateix president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va ser el primer a llançar un missatge d'agraïment a Ibai Llanos fa uns dies. Sánchez li va agrair que fes les campanades des de la seva plataforma per acompanyar els que anaven a passar la vetllada sols. El presentador viu allunyat de la seva família en un habitatge amb altres membres de l'equip d'Esports G2.

Ibai Llanos va realitzar ahir les seves particulars campanades al costat dels seus companys de l'equip. Va ser una retransmissió amb l'improvisat estil que el caracteritza: un directe on un altre «streamer», Ander, amic de la infància d'Ibai, cantava les campanades mentre la resta menjava el raïm. Un format que sembla que va agradar molt a la família d'Illa.

Ibai Llanos i Salvador Illa, l'estranya parella

Salvador Illa ja havia donat la campanada hores abans en anunciar que deixa el ministeri de Sanitat per encapçalar les llistes dels socialistes a les eleccions catalanes. El seu nom estava en boca de tots, i el seu missatge referent a les campanades alternatives d'Ibai Llanos han causat sensació a les xarxes.

Així s'han unit els dos personatges del moment: Salvador Illa i Ibai Llanos. Però també es tracta d'una estranya combinació que molts consideren com una continuació de l'atípic any 2020. Un any que es recordarà sempre com un període intens en què han passat coses estranyes i surrealistes. I els comentaris anaven en aquesta línia.

Les campanades d'Ibai Llanos han estat l'alternativa a les campanades a les quals estem acostumats. La improvisació ha estat la tònica d'unes divertides escenes en les quals la seva mà s'encallava dins el got i l'influencer reconeixia que odia el raïm. La cosa acabava en una melé amb els amics, amb crits i felicitacions.

Unes escenes naturals que es viuen en totes les cases tots els anys, però que aquest any no han pogut repetir-se en molts llocs d'Espanya. Ibai Llanos, a la seva forma, ha aconseguit que l'esperit entrés a les llars un cop més, un èxit més de l'influencer que se suma a aquell torneig benèfic que va organitzar durant la primera setmana de quarantena. En aquella ocasió, amb el suport de la Lliga i el Banc Santander, va recaptar 180.000 euros per a Unicef.


Comentaris

envia el comentari