Les mofes de Sor Lucía Caram contra el PP

La monja ha penjat un vídeo on rebutja una papereta del Partit Popular

Sor Lucía Caram sempre ha rebutjat les idees del Partit Popular. | Telecinco

Sor Lucía Caram té molt clar a qui no votar, i així ho acaba de demostrar al seu compte d'Instagram @sorluciacaram a través de la seva darrera història. La monja dominica i activista cristiana actualment resideix a Manresa i sempre ha mostrat molta solidaritat pel poble català.

   

La monja més famosa de Catalunya acaba de tornar a fer de les seves. Aquest cop s'ha mofat del PP, de manera educada com ho acostuma a fer, però ha deixat ben clar que mai votarà aquest partit. Sor Lucia Caram és tota una instragramer, on acostuma a explicar els seus quefers diaris. Ara ha penjat un vídeo on apareix una papereta del PP, sota la veu incrèdula de la monja. «Com ha pogut arribar això a casa meva», comentava l'argentina.

Sor Lucía Caram no votarà al PP

Caram ha ironitzat amb el lema del PP 'Todo lo que nos une', dient que a ella no li uneix res amb aquest home, referint-se a Pablo Casado, però que potser es refereix al que l'uneix amb Cayetana Álvarez de Toledo, donant a entendre que l'única unió possible d'ella amb el PP és l'origen argentí de Cayetana. «Em sembla que aquests s'han equivocat i que això no és per a mi», ha finalitzat la monja.

Sor Lucía Caram es mofa del PP
Sor Lucía Caram es mofa del PP | Instagram

 

També et pot interessar..


Comentaris

envia el comentari