rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Mónica Benavent, periodista de GolTV, rep un cop de pilota en directe a Mestalla

Va passar durant l'escalfament previ al partit entre el València i l'Arsenal. La periodista, a Twitter, s'ho va prendre amb humor
Mónica Benavent després del colp de pilota que va rebre ahir | Twitter

 

Mónica Benavent, periodista de GolTV, es va endur un cop de pilota aquest passat dijous a la nit mentre retransmetia com escalfaven en directe des del Mestalla. Els fets van passar cap a les 21.00, en el partit entre el València i l'Arsenal de l'Europa League. La topada va ser molt espectacular i, ràpidament, les xarxes es van omplir de comentaris i vídeos.

 

 

Tal com es pot veure, el cop va ser tan fort i inesperat, que la reportera va caure endavant. A partir d'aquest moment, la cadena va continuar la transmissió de la jornada esportiva des de l'estudi. El partit va acabar malament per al VCF, que va perdre 2-4 contra l'Arsenal i va ser eliminat, per tant, de la competició europea.

 

La periodista s'ho pren amb humor a Twitter

Després del fort ensurt, Benavent va publicar al seu Twitter un missatge que tranquil·litzava a l'audiència i, alhora, treia importància a l'assumpte. Amb humor, la periodista va afirmar: «Encara estic viva! Vaig ser la primera a comprovar que el VCF estava afinant la punteria per a l'Arsenal. Si ja pintava èpic [el partit], per a mi, comença a ser-ho. Res que no pugui curar un Ibuprofèn». I és que, demostrant que les seues paraules són de veritat, la reportera va referenciar el hashtag «El metge ja li havia dit a la mevAa mare que tinc bon cap».

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris