Mónica Benavent, periodista de GolTV, rep un cop de pilota en directe a Mestalla

Va passar durant l'escalfament previ al partit entre el València i l'Arsenal. La periodista, a Twitter, s'ho va prendre amb humor

Mónica Benavent pilotà Mestalla
Mónica Benavent després del colp de pilota que va rebre ahir | Twitter

Mónica Benavent, periodista de GolTV, es va endur un cop de pilota aquest passat dijous a la nit mentre retransmetia com escalfaven en directe des del Mestalla. Els fets van passar cap a les 21.00, en el partit entre el València i l'Arsenal de l'Europa League. La topada va ser molt espectacular i, ràpidament, les xarxes es van omplir de comentaris i vídeos.

Tal com es pot veure, el cop va ser tan fort i inesperat, que la reportera va caure endavant. A partir d'aquest moment, la cadena va continuar la transmissió de la jornada esportiva des de l'estudi. El partit va acabar malament per al VCF, que va perdre 2-4 contra l'Arsenal i va ser eliminat, per tant, de la competició europea.

 

La periodista s'ho pren amb humor a Twitter

Després del fort ensurt, Benavent va publicar al seu Twitter un missatge que tranquil·litzava a l'audiència i, alhora, treia importància a l'assumpte. Amb humor, la periodista va afirmar: «Encara estic viva! Vaig ser la primera a comprovar que el VCF estava afinant la punteria per a l'Arsenal. Si ja pintava èpic [el partit], per a mi, comença a ser-ho. Res que no pugui curar un Ibuprofèn». I és que, demostrant que les seues paraules són de veritat, la reportera va referenciar el hashtag «El metge ja li havia dit a la mevAa mare que tinc bon cap».


Comentaris

envia el comentari