Mònica Terribas torna a «El matí de Catalunya Ràdio» després d'una retirada temporal

La periodista anunciarà la seva renovació aquest divendres a les 12 del migdia, després de passar unes setmanes apartada dels micròfons a causa de «problemes familiars»

Mònica Terribas continuarà a «El matí de Catalunya Ràdio» | CCMA

 

A partir del setembre, Mònica Terribas tornarà al «El Matí de Catalunya Ràdio», el programa líder de la ràdio pública que dirigeix des de fa set temporades. D'aquesta manera, la periodista continuarà un any més despertant als oients i conduint el programa, tal com informa el 'Diari ARA'.

 

Terribas tornarà per acomiadar la temporada

Des de finals de juny, Terribas s'ha absentat del programa a causa de «problemes familiars», que podrien estar relacionats amb problemes de salut del seu marit, el també periodista Sergi Cutillas, però aquest divendres, a les 12 del migdia, tornarà a l'antena per acomiadar la temporada i comunicar que continuarà al setembre. Ara per ara, el programa ha estat conduït per Òscar Fernández i a partir del dilluns vinent, amb la temporada d'estiu encetada, ho farà Albert Segura.

 

El programa líder de Catalunya Ràdio tanca la temporada amb 489.000 oients, és a dir, amb 20.000 oients més que l'any anterior. Amb aquests bons resultats s'apropa a «El món a RAC1», el més escoltat, que ha perdut audiència durant les últimes temporades.

 

La presentadora va deixar temporalment el programa

La directora i presentadora del programa va haver de deixar-lo temporalment a causa de «problemes familiars» a finals de juny d'aquest any. Així ho va informar l'emissora als seus oients amb un comunicat. Durant l'absència de Terribas, el substitut temporal va ser Gerard López, el subdirector d'«El Matí de Catalunya Ràdio».

 

També et pot interessar...