Primer plànol de Mònica Terribas a 'Els matins' de TV3 l'any 2023

Mònica Terribas: El seu fill Marc i l'accident del seu marit

Sergi Cutillas, marit de Mònica Terribas, té una lesió medul·lar a causa d'un accident

Mònica Terribas és i sempre serà una de les grans periodistes del panorama català. I és que la seva llarga trajectòria com a professional de la comunicació és brillant. Terribas, va ser la directora de la televisió pública de Catalunya des de l'any 2008 fins al 2012. A més, entre altres càrrecs, el 2013 va començar a dirigir 'El matí de Catalunya Ràdio'. 

Actualment, Mònica Terribas és vicepresidenta d'Òmnium Cultural a la junta que encapçala Xavier Antich. Trajectòria professional a banda, no coneixem massa detalls de la vida personal de la catalana. Tal com afirma En Blau, el marit de Mònica Terribas és Sergi Cutillas, tècnic de Catalunya Ràdio. A més, tenen un fill, en Marc, de 24 anys. 

Mònica Terribas, va prestar la seva imatge, juntament amb el seu fill, per un vídeo molt necessari de la Fundació Aura per fer entendre a la societat la Síndrome de Down. 

L'accident de Sergi Cutillas

Sergi Cutillas, tal com va explicar ell mateix a 'La Marató' de TV3 l'any 2010, té una lesió medul·lar. Segons va relatar, en un viatge a Cuba l'any 1992, va patir un accident de trànsit. «Després dels jocs Olímpics de Barcelona, vaig marxar amb una companya de viatge a Cuba i allà vaig tenir l'accident», començava explicant Cutillas a Albert Om. 

«Allà vam llogar un cotxe i el dia abans de tornar de les vacances, vam tenir la mala sort que el cotxe em va marxar cap a l'esquerra, el vaig intentar redreçar i no, va continuar cap a l'esquerra. El cotxe va picar, i aquí, les llums es van apagar», confessava. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

«Va ser una mica fotut»

Sergi Cutillas, durant l'entrevista realitzada l'any 2010 a TV3, va explicar que va rebre moltes pressions per part de la policia del país. D'aquesta manera, el van obligar a mentir i va haver de dir que s'havia adormit al volant, ja que si no ho feia, hi hauria problemes per tornar a casa. «Evidentment no em vaig adormir perquè eres les 11 del matí», explicava a 'La Marató'. 

Arran del sinistre, el marit de Mònica Terribas va patir una lesió medul·lar i va quedar en cadira de rodes. «Quan em vaig despertar que anava de camí a l'hospital ja vaig veure que no em podia moure». El cert és que Cutillas és tot un exemple de superació, ja que en les seves paraules es podia palpar el gran positivisme i l'empenta per afrontar una situació tan complicada.

«Jo sempre he sigut una persona molt positiva. És evident que quan et passa, hi ha moments duríssims tant per tu com per la gent que t'estima, però sempre acaba sortint el sol. Quan surt el sol, la vida és tan maca que s'ha de viure», va concloure. Després de l'accident, Sergi Cutillas es va reincorporar a Catalunya Ràdio i a TV3i va formar una família.