YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mercè, la monitora d'una piscina del Gironès a qui han despatxat en fer-se mal al peu

Pateix un problema a la planta del peu que li feia impossible dirigir algunes activitats

Una monitora de la Piscina Coberta Municipal de Cassà de la Selva, al Gironès, diu que va ser acomiadada, segons explica al 'Diari de Girona', a causa d'una lesió al peu patida a la feina. L'afectada ha dut l'ajuntament als tribunals per aquest fet. 

Mercè Manera explica que feia deu anys que exercia com a monitora esportiva i socorrista a les instal·lacions municipals però que li van diagnosticar una fascitis plantar bilateral que no li permetia fer algunes de les seves tasques. Ella només va demanar l'adaptació d'algunes activitats d'impacte, com l'aiguagim, per evitar «el risc de convertir-se en una lesió crònica», que es recull en l'informe mèdic de la seva mútua. 

Conflicte amb l'empresa arran d'un pitjor contracte

Un cop va tenir coneixement de la gravetat de la lesió, va parlar amb el gerent que no li va posar problemes, en un principi, per adaptar-li la feina. Tot i això passats uns mesos li van plantejar un nou contracte amb una rebaixa de categoria professional, amb la consegüent disminució de sou, tot i ser la treballadora més 'veterana'.

Manera es va negar a signar i va continuar amb el seu salari de sempre, motiu pel qual denuncia que li van voler «treure dies de vacances». Davant aquesta situació va dur el seu cas a l'Intersindical-CSC per iniciar unes negociacions.

L'empresa no va voler fer els canvis necessaris perquè pogués continuar fent les classes i «continuar amb la resta de tasques de socorrista i recepció» i van decidir portar el cas al tribunal laboral. Ara, Mercè està a l'espera de l'acte de conciliació davant el jutge amb el qual espera «poder tornar a treballar a la piscina». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari