Mor amb només 26 anys la cantant Kelly Fraser

Era coneguda per la seva versió de la cançó 'Diamonds' de Rihanna

Kelly Fraser, cantant morta el 24 de desembre de 209 amb 26 anys
Era coneguda per la seva versió de la cançó 'Diamonds' de Rihanna | nunuvatunews.com

Dol al món de la música. La cantant Kelly Fraser moria amb només 26 anys el passat 24 de desembre a la seva ciutat natal, Winnipeg, al Canadà. Així ho informava el seu productor, Thor Simonsen. De moment, la família no ha volgut fer declaracions al respecte, motiu pel qual es desconeixen els motius de la mort de l'artista.

La famosa versió de Rihanna

Fraser va començar a brillar el 2013 gràcies a la seva versió del famós tema 'Diamonds', de Rihanna. El cantava en el seu idioma natal indígena, l'inuktiut. El vídeo de Kelly es va convertir en viral en poc temps i a dia d'avui ja compta amb 600.000 visualitzacions.

Activista i defensora del seu poble

A més, Kelly Fraser era coneguda també per ser activista i defensar els drets del poble inuit i la seva cultura, que sempre tractava de difondre. De fet, el seu primer àlbum sortia amb 'Isuma' com a títol. Tres anys després del debut, treia al mercat 'Sedna', aconseguint una nominació al Premi Juno, com a Àlbum de Música Indígena de l'Any. 

Estava gravant el seu tercer àlbum

Thor Simone, productor i amic de la jove artista, ha assegurat que Fraser estava gravant el seu tercer àlbum, que havia pensat titular 'Decolanize', just abans de morir. Usuaris propers a la família de la jove han demanat a Twitter que s'eviti qüestionar el motiu de la mort de Kelly Fresner, tot i que els missatges de suport són ben rebuts.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari