Mor als 103 anys Kirk Douglas, una de les llegendes de l'època daurada de Hollywood

L'actor deixa com a llegat una prolífica carrera amb més de 90 pel·lícules amb tres nominacions a l'Oscar a millor actor
Kirk Douglas ha mort aquest dimecres als 103 anys | GTRES

Kirk Douglas, l'últim actor viu de l'època daurada de Hollywood, ha mort aquest dimecres als 103 anys. La notícia la donava els seus familiars a diversos mitjans de comunicació nord-americans. Poc després, ho ha confirmat un dels seus fills, el també actor Michael Douglas, a través del seu compte d'Instagram.

 

 

«Una llegenda i actor de l'època daurada de Hollywood»

Kirk serà recordat com «una llegenda, un actor dels anys daurats del cinema» explica el seu fill qui afegeix que també era un home que lluitava per la «justícia i les causes en què ell creia», uns valors que va saber transmetre. Michael assenyala que pels seus serà recordat com un bon pare, avi i marit i s'acomiadava dient: «T'estimo molt i estic molt orgullós de ser el teu fill».

 

Michael també assenyala que Kirk «deixa un llegat que es mantindrà per les properes generacions» i és que l'actor va interpretar més de 90 pel·lícules al llarg de la seva carrera amb personatges tan històrics com Espartac, Vincent Van Gogh a 'Van Gogh, la passió de viure', el coronel Dax de 'Camins de glòria' o l'arponer Nerd Land de '20.000 llegües de viatge submarí». Durant la seva carrera prolífica també va guanyar el Globus d'Or al millor actor dramàtic el 1957 o l'Òscar honorífic concedit per Hollywood l'any 1996.

 

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Actualitat