Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Mor el cantant Chiquetete als 70 anys

El cantant, nascut i criat a Cadis, tenia greus problemes de cor

El cantante Chiquetete ha fallecido a los 10 años
Chiquetete ha mort als 70 anys | Cedida

 

El cantant Chiquetete ha mort als 70 anys. El 'cantaor' Antonio Cortés Pantoja, nascut i criat a Cadis, ja tenia problemes de cor i, finalment, ha acabat morint durant la passada matinada. En aquesta línia, també cal destacar que el cantant, el cosí d'Isabel Pantoja, s'ha sotmès a diverses intervencions quirúrgiques al llarg dels darrers pels seus problemes de cor. 

Chiquetete ha estat operat en diverses ocasions i fa uns dies havia ingressat a la Clínica Fàtima de Sevilla per una altra, aquest cop de maluc, que finalment va tindre complicacions. La seva pèrdua, en aquesta línia, ha generat una  gran consternació en el panorama artístic estatal, ja que ningú sabia que Antonio Cortés estigués tan malament de salut. 

Consternació per la mort de Chiquetete

Han estat molts els qui, al fil de la qüestió, han volgut acomiadar-se del cantant a les xarxes socials. D'altra banda, la notícia de la mort del 'cantaor' arriba pocs mesos més tard de la mort de la seva mare, Manuela Pantoja, fet que va marcar un abans i un després en la seva vida. El cos del cantant, finalment, serà traslladat al tanatori S-30 de Sevilla. 

Carmen Gahona i Chiquetete, al funeral de Manuela Pantoja
Carmen Gahona i Chiquetete, al funeral de Manuela Pantoja | Cedida

Chiquetete té una gran trajectòria musical, amb 21 discs al mercat, que va començar en el món artístic amb només dotze anys  formant part del grup 'Los Gitanillos del Tardón' amb Manuel Molina Jiménez i Manolo Domínguez 'El Rubio', després que es mudés amb la seva família d'Algesires, Cadis, fins a Sevilla quan només tenia vuit anys. Amb el temps es van separar, però Cortés va continuar com a 'cantaor' fins que va crear  el seu propi estil de música: la cançó flamenca.

A més a més, Chiquetete també va ser protagonista de molts escàndols. Primer va estar casat amb Amparo Cazalla, amb qui va formar un duo musical, per després divorciar-se i casar-se pel civil amb Raquel Bollo. Aquesta relació va omplir moltes pàgines de revistes del cor perquè la col·laboradora de televisió el va acusar de maltractaments. Finalment Carmen Gahonda va ser l'última parella d'Antonio Cortés, de qui es va separar fa poc temps. 

  • Notícia original de 'La Coctelera': Muere el cantante Chiquetete a los 70 años.