Carlos Falcó en arxiu

Mor Carlos Falcó, pare de Tamara Falcó, per coronavirus

Havia estat ingressat a Madrid en estat greu

Carlos Falcó, el Marquès de Griñón, ha mort  aquest divendres a l'edat de  83 anys  a causa del coronavirus, informa 'ABC'. Falcó es trobava  ingressat a la Fundació Díaz de Madrid des de feia uns dies, en estat  greu, després de donar positiu en covid-19, segons ha sortit a la llum aquest divendres. 

L'exmarit d'Isabel Preysler, amb qui va tenir una filla en comú,  Tamara Falcó Preysler, hauria ingressat fa uns dies en estat greu donada la seva avançada edat, convertint-lo en una persona d'alt risc davant el nou virus. 

La seva filla publicava ahir una bonica instantània amb el seu pare a Instagram, commemorant el Dia del Pare, ara, després de l'anunci de la seva defunció, Tamara encara no s'ha pronunciat al respecte.

Originari de Sevilla, Falcó era enginyer agrònom i exercia com empresari vinícola. Entre el 1980 i 985 va estar casat amb la reina de la premsa rosa, Isabel Preyler amb qui van tenir una filla en comú. El marquès va ser ingressat fa uns dies a la mateixa clínica en la qual també estan internats Esperanza Aguirre, i el seu marit, Fernando Ramírez d'Haro.

Ja el dimecres, el seu fill  Lorenzo  escrivia a Twitter: «Acabem de parlar amb el metge i les notícies no són gens bones. Al marge de la insuficiència respiratòria  se li ajunta un fracàs renal per la infecció greu. Cal esperar 24h però a causa de la seva edat, és tot molt complicat. El pitjor és no poder estar al seu costat».