Dol al món de la cuina per la tràgica mort de Carmen Moragrega

La propietaria de la Taberna Verdejo de Madrid va morir el passat dimarts en un accident de trànsit a l'M-30

Carmen Moragrera, cap de sala de Taberna Verdejo, ha mort aquest dimarts
Carmen Moragrera, cap de sala de Taberna Verdejo, ha mort aquest dimarts | Facebook

Dol al món de la cuina per la mort de Carmen Moragrega. La responsable de sala i copropietària de la coneguda 'Taberna Verdejo' de Madrid va morir el passat dimarts a causa d'un accident de trànsit a l'M-30 amb tan sols 38 anys. La defunció de Moragrega arriba de sorpresa a tot el món de la restauració després que el dimarts patís un accident de moto mentre circulava per Madrid. 

L'Acadèmia Madrilenya de Gastronomia ha escrit un comunicat de la mà del gastrònom Bonvivendum lamentant la pèrdua de la companya. «En algunes ocasions, la vida et premia i et brinda l'oportunitat d conèixer a persones excepcionals» escriu a la publicació, «amb el seu entusiasme, la seva alegria i afecte, era capaç de fer d'un dia qualsevol alguna cosa especial» prossegueix a manera d'homenatge. En el seu compte personal, també escrivia «no em puc imaginar Verdejo sense Carmen» amb un «descansa en pau» final. 

La taverna, oberta des del 2013, s'ha convertit en un dels referents per excel·lència de la zona madrilenya per les seves especialitats en nova cuina. Molts han sigut els gastrònoms que han dedicat unes boniques paraules a Carmen. «Més enllà de la qualitat dels seus productes, oferia qualitat humana» expressa un usuari i un altre assegura: «Tots et tindrem al cor».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari