Richard Rose, sonriendo en dos imágenes de archivo

Mor als 37 anys després de subestimar el coronavirus i rebutjar la mascareta

El difunt donava suport a les campanyes antimascareta iafirmava que el virus era una «moda»

El passat dissabte 4 de juliol moria als 37 anys Richard Rose, natural d'Ohio (Estats Units), a causa del coronavirus. Aquest cas es va convertir en viral perquè l'home era conegut per fer publicacions a Facebook a favor de la campanya antimascareta i per qualificar el virus de «moda» . De fet, Richard deia el passat mes d'abril: «Deixa que això quedi clar. No estic comprant una mascareta de merda. Vaig arribar fins aquí per no comprar aquesta maleïda exageració».

Després de fer-se pública la mort de Rose i a causa de les seves polèmiques accions s'ha aixecat un gran enrenou mediàtic. És per això, que molt dels seus amics estan demanant a la gent que tingui compassió pel difunt a qui defineixen com una persona «amable, divertit i afectuosa», ha informat l''NBC'.

«El Rick està sent assassinat en aquest moment per la seva decisió de no utilitzar una mascareta i això no està bé. Hauríem de ser compassius tant si estem d'acord amb les creences d'algú o no. Algú ha mort i hauríem de tenir una mica de compassió per això».

Els seus amics esperen que la mort de Richard adverteixi a la gent sobre el virus

Els amics de Richard esperen que la mort del seu amic faci conscienciar a la gent i extremar les precaucions davant la covid-19: «Escoltes sobre aquest virus i no esperes que afecti les persones, a persones més joves com nosaltres», va declarar el seu gran amic Nick Conley consternat.

Conley assenyalava, visiblement afectat, que: «És horrible que hàgim perdut a Rick, però la part encara més tràgica d'això és qui més es va infectar degut les seves accions». A més afegia que «Conec moltes persones que no han conegut a algú que saben que ha estat diagnosticat amb el virus i volia que la gent veiés que era real». Així doncs, davant la mort de Richard, el seu al·legat Nick Conley finalitzava la seva declaració tot dient que «la meva esperança és que les persones vegin que això succeeix i així seran més cauteloses».