ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Mor Daniel Nieto, exconseller del PP a San Fernando (Cadis), als 47 anys

L'exparlamentari andalús ha mort víctima d’una malaltia que arrossegava des de feia mesos

Daniel Nieto, exconseller i exparlamentari del PP
Daniel Nieto, exconseller del PP de San Fernando i exparlamentari andalús, ha mort als 47 anys | PP

Dol al món de la política. Daniel Nieto Vázquez, qui va ser conseller del Partit Popular durant dotze anys a l’Ajuntament de San Fernando (Cadis) ha mort als 47 anys víctima d'una dura malaltia que no ha pogut superar.

L’Ajuntament de San Fernando ha mostrat el seu condol per aquesta defunció a través d’un comunicat: «Des del govern municipal i aquesta que ha estat la seva casa durant aquests dotze anys volem enviar les nostres condolences i tot el nostre suport als seus familiars i amics, i ens unim al seu dolor per aquesta pèrdua».

Daniel Nieto, un illenc molt estimat a Cadis

L’exconseller, originari de Palma de Mallorca, ha estat «un illenc molt estimat a la nostra ciutat, que ha dedicat anys d’esforç i passió a treballar per San Fernando des d’aquest Consistori i altres institucions», expressava el comunicat.

La presidenta del Partit Popular de Cadis i delegada del Govern d’Andalusia a Cadis, Ana Mestre, també ha volgut mostrar el seu dol a través de Twitter: «Commocionats, tristos, incrèduls, així està avui el PP de Cadis amb la pèrdua del nostre estimat company, confident, amic, Dani Nieto. Irreemplaçable».

Els missatges de commoció no han deixat d’arribar en tot el dia. El president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, ha publicat també a través d’una piulada que «ens deixa un gran servidor públic, amant de la seva terra, que va treballar sempre amb obstinació per millorar la vida dels seus veïns», lamentava. «Cadis, San Fernando en especial, i tots els teus companys et trobarem a faltar. Una forta abraçada a la seva família».

Nieto, que ha mort víctima d’una malaltia que arrossegava des de feia mesos, mai va deixar de banda la seva vida pública. L’any 2001 va donar el pregó de Setmana Santa al Carme. El discurs va causar sensació i és per aquest motiu que aquest any 2020 havia estat escollit per donar el pregó de Setmana Santa. Tot i que no podrà ser l’encarregat de llegir-ho, el discurs estava acabat i caldrà veure si finalment serà utilitzat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari