Dol al futbol: Perd la vida el futbolista David Busta amb només 27 anys

La notícia ha consternat el món del futbol

El futbolista David Busta durant un partit amb la UD Llanera
Dol al futbol: Perd la vida el futbolista David Busta amb només 27 anys | UD Llanera

El món de el futbol s'ha tornat a vestir de dol per acomiadar-se de David Busta, un jove jugador de només 27 anys que va morir el passat divendres, 14 d'agost, en un accident laboral a la feina. El jove treballava en un centre de logística a Castiello, a Lugo de Llanera (Astúries), quan divendres va quedar atrapat sota una màquina d'uns mil quilos.

Una tragèdia en l'àmbit laboral

Efectius de Bombers del Servei d'Emergències del Principat d'Astúries (SEPA), amb base a La Morgal, van rescatar el seu cos després que el Centre de Coordinació d'Emergències rebés l'avís a les 19.06 hores. En els anomenats fets es va indicar que un operari s'havia quedat atrapat sota d'una màquina. Immediatament es van mobilitzar cinc efectius de Bombers del SEPA, amb base al parc de la Morgal, que es van traslladar al lloc dels fets amb el furgó de rescat i el vehicle de primera sortida.

Un cop a la zona, no es va poder fer res per l'afectat, ja que se'l va donar per mort. Després d'obtenir l'autorització pertinent, els bombers van rescatar el cos sense vida del difunt. La sala del 112 va informar sobre l'incident a la Guàrdia Civil, al Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i a l'autoritat laboral.

Missatge de condol del seu club

Hores després, després de conèixer la identitat de la víctima, el món de el futbol asturià va quedar commocionat, ja que el jove jugava a l'UD Llanera. Des del club han volgut enviar un missatge als seus familiars i han agraït les mostres de suport rebudes durant aquests dies: «Sempre quedarà el nostre record el seu etern somriure, ens deixa una estupenda persona i un gran company».

Amb profund dolor lamentem haver de comunicar la defunció del nostre jugador David Busta. Ens resulta molt ...

Publicada per UD Llanera - DV7 en dissabte, agost 15, 2020

Comentaris

envia el comentari