Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del director de circ i pallasso, Lluís Raluy

El món del circ està de dol: mor als 79 anys el director i pallasso Lluís Raluy

Actualment era el responsable del Circ Raluy Legacy

El món del circ està de dol aquest dimecres. El director de circ, músic, artista i pallasso Lluís Raluy ha mort als 79 anys a la ciutat de València, segons ha informat en un text el Circ Raluy Legacy al seu compte d'Instagram. Nascut a Sant Adrià de Besòs, el 25 de febrer de 1942, Lluís Raluy Tomàs era fill de Luis Raluy Iglesias, acròbata i fundador del circ familiar que finalment va esdevenir Circ Raluy.

«Amb un gran dolor acomiadem a aquest ésser tan especial, ple de llum, de bondat, de generositat i que recordarem amb estima i l'amor que ell mateix va brindar a tothom que el va conèixer. Luis és circ i mai morirà», ha destacat la companyia en el seu comunicat a Instagram. La publicació s'ha omplert de mostres de condol d'amics i seguidors del circ, lloant i recordant la figura del pallasso.

Actualment, Lluís Raluy era el responsable del Circ Raluy Legacy, un dels dos projectes en què es va dividir el negoci de la companyia l'any 2016. Cal recordar que Lluís Raluy, juntament amb el seu germà Carlos —mort l'any 2019—, van rebre el Premi Nacional de Circ el 1996 i la Creu de Sant Jordi el 2006.