IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rep l'alta i mor poc després de coronavirus a Madrid

La víctima ja patia greus patologies prèvies

Dos metges atenent un pacient de coronavirus
La dona ha perdut la vida a causa d'una pneumònia bilateral causada pel coronavirus | CatalunyaDiari.cat

Espanya segueix sent un dels països més afectats pel coronavirus, registrant ja gairebé 24.000 víctimes mortals i més de 200.000 contagis. Els hospitals s'han vist obligats a treballar sota alts nivells de pressió, i la majoria de les UCIs d'aquests s'han vist col·lapsades pel gran nombre d'ingressats, que a poc a poc es va reduïnt. 

Les persones més vulnerables i amb més risc davant la malaltia són, a priori, els majors de 65 anys, tot i que també afecta molt a aquells qui ja patien patologies prèvies, tinguin l'edat que tinguin. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Soledad, una dona de Madrid i de només 45 anys, va ser contagiada pel virus i va ser ingressada a l'hospital Gregorio Marañon de Madrid. Després de passar diversos dies a l'hospital, va ser donada d'alta i va seguir amb el tractament a casa, on finalment va morir.

Greus patologies prèvies

Segons s'ha pogut saber, la dona era considerada una pacient d'alt risc, ja que patia greus patologies prèvies a nivell cardíac i respiratori, a més a més d'obesitat mòrbida. El coronavirus va causar-li una pneumònia bilateral, que sumada a les patologies esmentades anteriorment, van acabar amb la seva vida.

El marit de la víctima ha anunciat que denunciarà a l'hospital per negligència mèdica, ja que assegura que la dona no va ser atesa correctament. Segons el marit, la dona hauria d'haver estat atesa a l'hospital i no a casa, ja que era una persona d'alt risc. A més, també denuncia que necessitava oxigen per poder respirar a casa i no se li va proporcionar. 

Comunicat de l'hospital

Des de l'hospital Gregorio Marañon de Madrid s'ha emès un comunicat de premsa assegurant que els metges que van atendre a la dona van fer el que tocava en tot moment. 

«Lamentem profundament la defunció d'aquesta pacient que durant un llarg temps ha presentat múltiples malalties. L'alta hospitalària que va rebre el 25 de març es va realitzar sobre la base de criteris mèdics davant la seva millora clínica i radiològica i es va ajustar a la seva medicació basal per a continuar el tractament a casa. En sofrir una recaiguda el centre va tornar a oferir tota l'atenció mèdica, d'infermeria i tractaments que va precisar», han manifestat des de l'hospital. 


Comentaris

envia el comentari