Mor una dona a Badia del Vallès després de presenciar, sense poder fer res, com el seu fill perd la vida i es descompon

La insuportable olor va arribar a l'entrada del bloc i va permetre que una veïna s'adonés d'on prevenia

El carrer Santander de Badia del Vallès, on vivia Aurelia i Agustín
El carrer Santander de Badia del Vallès, on vivia Aurelia i Agustín | CatalunyaDiari.com

Una dona que patia alzheimer i era dependent, va haver de presenciar com al seu fill li donava un infart enmig del menjador de casa seva que li va causar la mort. La incapacitat de la mare d'avisar a algú, va fer que hagués de veure com es descomponia el cos del seu fill al llarg de diversos dies, mentre que ella no s'alimentava i, en conseqüència, va morir dies després per inanició, segons informa 'El Español'.

La mare es deia Aurelia i depenia del seu fill Agustín a raó de la seva impossibilitat per parlar i moure's; d'altra banda, ell patia una invalidesa a raó d'una operació de la columna vertebral. Així doncs, a l'edat de 97 i 67 anys, respectivament, vivien junts i en condicions precàries en un pis al carrer Santander de Badia del Vallès, a Barcelona.

Els veïns de l'edifici van començar a queixar-se per la insuportable olor de l'entrada del bloc. Hauria estat una veïna qui es va adonar que l'olor provenia de la casa d'Aurelia i Agustín i, el passat dilluns 13 de novembre, els Mossos d'Esquadra van atansar-se a la zona.

En arribar, la policia es va trobar a l'home estirat a terra i a la dona asseguda en una butaca. Tots dos cossos estaven ja en avançat estat de descomposició, però encara no es té constància de les dates exactes de les defuncions.

Una vida aïllada de la societat

Mare i fill no sortien gaire de casa i, per tant, no mantenien relació amb els veïns i veïnes; fet que va dificultar més que s'assabentessin del que havia succeït. A més, Agustín mai va voler acceptar ajudes, així com disposar d'una assistenta que cuidés a Aurelia o internar-la a un centre de la localitat.


Comentaris

envia el comentari