Fèlix Millet.

Mor Fèlix Millet, condemnat pel cas Palau de la Música

Millet va ser condemnat a gairebé 10 anys de presó pel cas Palau

Fèlix Millet ha mort amb 87 anys. L'expresident del Palau de la Música havia passat els seus últims anys entre la presó de Brians i l'hospital penitenciari de Terrassa, a causa del seu estat de salut. 

L'empresari va ser condemnat a gairebé 10 anys de presó pel cas Palau. Millet s'hauria embutxacat diverses partides de l'erari públic i, per això, la jutgessa el va condemnar també a pagar una multa de 4,1 milions d'euros. La seva mà dreta al Palau, Jordi Montull, va ser condemnat amb 7 anys i sis mesos de presó i a pagar una multa de 2,9 milions d'euros. 

Uns últims anys d'excepcions

La darrera notícia que se'n tenia al respecte és que la jutgessa va decidir aixecar la suspensió del tercer grau per malaltia incurable a Fèlix Millet. D'aquesta manera podia tornar a ingressar en una residència i no tornar a dormir a la presó. 

Fèlix Millet sortint d'un portal en cadira de rodes.
Imatge de Fèlix Millet, condemnat pel cas Palau de la Música, sortint dels jutjats. | CatalunyaDiari

El jutjat va decidir el 13 de febrer suspendre la modalitat de tercer grau que havia autoritzat el Departament de Justícia en virtut de l’article 86.4, segons el qual l’intern no ha de tornar a dormir a la presó. Millet, de 87 anys, tenia el tercer grau des del novembre, però a la pràctica no en feia ús perquè pel fet d’haver de tornar a dormir a la presó estava permanentment a l’hospital penitenciari de Terrassa.

Un darrer indult denegat

Fèlix Millet va pregar fins el darrer dia per la immunitat. Sense anar més lluny, fa tot just un any, el gener del 2022, el govern espanyol va denegar l'indult als dos empresonats pel cas Palau de la Música, Fèlix Millet i Jordi Montull. Ambdós estaven condemnats per l'espoli de l'entitat. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, als 87 anys, Fèlix Millet ha mort. Cal recordar que l'empresari va ser condemnat a 9 anys i 8 mesos de presó.                              

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!