ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Mor Francisco Javier Ruiz, el pilot atropellat al circuit d'Albacete

Va haver de frenar per un problema mecànic i els companys que venien darrere no van poder evitar la topada

Imagen de Francisco Javier Ruiz
Francisco Javier Ruiz va morir ahir en ser atropellat al circuit d'Albacete | FCMM

La Federació Castellano-Manxega de Motocliclisme ha confirmat la mort del pilot Francisco Javier Ruiz Amoza. El jove ha perdut la vida a l'Hospital General d'Albacete, després de 48 hores de lluita arran de les greus lesions que va patir al al circuit d'Albacete.

Hoy amanecíamos con la triste noticia del fallecimiento de Francisco Javier Ruiz Amoza , nuestro “Javichu”, tras sufrir un accidente el pasado sábado 6 de abril durante la celebración de la segunda prueba puntuable para la Copa de España de Velocidad Clásicas en el Circuito de Albacete. Desde aquí queremos enviar toda la fuerza y cariño a la familia y amigos en estos momentos tan amargos. D.E.P. 

Francisco Javier va ser atropellat pels seus companys durant la segona prova de la Copa d'Espanya de Velocitat Clàssiques. A la volta sis del circuit, el pilot va haver de frenar per un problema mecànic. El motorista que el seguia just darrere va aconseguir esquivar-lo, però els que venien més enrere no van poder evitar la topada, pel que Francisco Javier Ruiz va ser atropellat.  

Immediatament després de l'accident es va suspendre l'esdeveniment i es va evacuar el pilot, que moria dos dies després en no poder superar les ferides que havia patit en l'atropellament. 

Mor el pilot de motos Marcos Garrido, amb 14 anys, al circuit de Jerez

Marcos Garrido Beltran va morir el passat 24 de març amb només 14 anys en patir un accident durant la carrera de Supersport 300 del Campionat d'Andalusia de Motoclisclisme, celebrada al circuit de Jerez, segons informava el 'Diario de Sevilla'.

El jove moria després d'ingressar a l'Hospital General de Jerez, tal com confirmava la Federació Andalusa a les 18:00 hores. L'organització del campionat ha transmès el seu condol als familiars i amics a través d'un comunicat.

El pilot del 'Cardoso Racing' es va veure involucrat en una caiguda doble a les corbes 2 i 3 del circuit, les anomenades Michelin. Desgraciadament, en l'accident, una altra moto va passar per sobre del jove motorista. Immediatament es va parar la carrera perquè entressin les ambulàncies a pista, que van traslladar Marcos Garrido a l'hospital on, malauradament, perdia la vida. L'altre pilot va arribar a l'hospital en estat menys greu.


Comentaris

envia el comentari