mor platja de la Móra

Mor un home de 62 anys ofegat a la platja de la Móra de Tarragona

A l'hora dels fets el servei de socorrisme i vigilància de la platja ja havia finalitzat

Un home de 62 anys i de nacionalitat marroquina ha mort aquesta tarda mentre es banyava a la platja de la Móra al municipi de Tarragona.  Els fets han succeït quan passaven minuts de dos quarts de vuit de la tarda i el SEM ha estat alertat per un home que estava a l'interior de l'aigua i no podia sortir. 

El servei de socorrisme havia finalitzat

El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut, a les 19:35 hores, diverses trucades informant que hi havia un home a l’interior de l’aigua que no podia sortir. Tot seguit, s'ha informat en una de les trucades que l’home  ja es trobava fora de l’aigua inconscient i l’estaven intentant reanimar.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), en rebre l’avís, ha activat un vehicle ràpid i dues ambulàncies. Els professionals del SEM li han estat practicant maniobres de reanimació cardiopulmonar, tot i que malauradament han estat infructuoses i no l’han pogut recuperar. En aquesta emergència també s’hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i del Guàrdia Civil.

A la platja de la Móra de Tarragona, a l'hora del succés, el servei de socorrisme i vigilància ja havia finalitzat. En aquest sentit, la platja tarragonina és una de les vigilades de Catalunya. Amb aquesta mort, ja són 13 les persones que han mort aquest estiu a les platges catalanes.  

mor platja de la Móra
La víctima tenia 62 anys i de nacionalitat marroquina | Bombers