platja llarga tarragona

Mor ofegat un home a la platja Llarga de Tarragona

Els fets han succeït aquesta passada matinada

Nit tràgica a la ciutat de Tarragona. Un home ha mort ofegat a la platja Llarga aquesta matinada de dimecres, 31 de juliol. Els fets han succeït als voltants de les tres de la matinada i la víctima té 67 anys i veí de Tarragona.

L'home hauria sortit a nedar en aquesta platja tarragonina amb una acompanyant, quan ha arribat una alerta que no havia tornat a la costa. Segons informa Salvament Marítim, en el rescat han participat l'Helicòpter Helimer, l'embarcació Calypso de Creu Roja i la Salvamar Fomalhaut. En aquest sentit, l'altra persona que s'havia introduït a l'aigua havia pogut sortir.

Finalment, van ser avisats que hi havia el cadàver flotant  a l'aigua a prop de la costa, concretament, tocant la Punta del Morrot. La Guàrdia Urbana de Tarragona va alertar dels fets quan passaven pocs minuts de les quatre de la matinada.

Salven una dona que no podia sortir de l'aigua a Tarragona

A la platja del Miracle de Tarragona, també als voltants de les tres de la matinada, una dona no podia sortir de l'aigua. Segons informa Salvament Marítim a TarragonaDigital, una banyista estava a dins el mar quan estava demanant auxili, ja que no podia sortir. 

La Guàrdia Urbana de Tarragona els alertava que la dona estava sent emportada pel corrent a dins l'aigua i van actuar amb l'Helicòpter Helimer i l'embarcació Calypso de la Creu Roja. Finalment, passats dos quarts de quatre de la matinada, la dona era rescatada i portada fins a la platja on era atesa pels Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM). Agents de la Guàrdia Urbana es van posar a l'aigua per intentar salvar a la dona.