Commoció per la mort d'Iu Vidal, jove promesa catalana de l'esquí, als 16 anys

Prop de 900 esquiadors l'han homenatjat a les pistes de Masella

Iu Vidal, jove promesa catalana de l'esquí alpí
Prop de 900 esquiadors han fet una baixada a La Masella en homenatge al jove català | Twitter

El món de l'esport ha començat el 2020 de dol. La primera setmana de l'any arribava de la mà d'una trista notícia, la mort d'un jove esquiador català amb només 16 anys. Iu Vidal era una promesa de l'esquí alpí juvenil. L'Ajuntament de Planoles (Ripollès), el seu poble, comunicava la mort de Vidal a les xarxes socials el passat 8 de gener, un dia després que el jove perdés la vida a causa d'una infecció.

Una malaltia viral fulminant

Iu moria el passat dimarts 7 de gener a causa d'una malaltia viral fulminant. I no només el seu poble lamentava la pèrdua del jove. La Federació Catalana d'Esports d'Hivern i el club d'esquí d'Iu Vidal, La Molina CE, també expressaven el seu condol a la família, com altres clubs, escoles d'esquí, organismes i entitats relacionats amb el món de l'esquí i corredors i companys de Vidal.

Emotiu i multitudinari homenatge a pistes

La commoció per la mort de Vidal ha quedat palesa en especial aquest cap de setmana. Dissabte prop de 900 esquiadors es replegaven a l'estació d'esquí de Masella en honor seu. Els esportistes, de diferents clubs de La Molina i Masella, realitzaven una baixada conjunta a les 14.00 hores en homenatge a Vidal, acompanyada d'un breu parlament i un minut de silenci en record al jove. 

També et pot interessar...


Comentaris
Josefina Motis
On i com ha estat això? es molt estrany, avui en dia, que un noi fort i sa mori per una infecció. Condolencies a la familia i coneguts.

envia el comentari