IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mor Jaime, el mallorquí de 9 anys que va impulsar la recollida de taps solidaris

La seva mare ha informat de la trista notícia a través de les xarxes socials, i ha agraït tot el suport rebut

El petit Jaume Estrany ha mort aquest dilluns amb 9 anys
El petit Jaime Estrany ha mort aquest dilluns amb 9 anys | Facebook/ Arka tapones solidarios

El petit Jaime Estrany, el jove mallorquí amb paràlisi cerebral que va fundar l'associació Arka Taps Solidaris, dedicada a recaptar taps de forma solidària, va morir el passat cap de setmana a l'edat de 9 anys, segons va informar la seva mare, Antonia Balaguer Davila, a través de les xarxes socials. «Ja sabeu com era ell», va escriure la dona, per afegir que Jaime va destacar per ser «un nen alegre, feliç i al qual li agradava estar envoltat de gent». 

«Mai vaig arribar a pensar que un dia ja no estaries entre nosaltres»

«Mai vaig arribar a pensar que un dia ja no estaries entre nosaltres. Has lluitat durant 9 anys, però aquesta darrera batalla ha estat invencible amor meu», va començar dient la seva mare a Facebook, per destacar que no poden estar «més orgullosos» d'ell. «Tan sols tenim paraules d'agraïment per haver donat llum a la nostra vida, i ensenyat a valorar molt més les coses», va escriure Antonia. «Tot i que no podem estar més tristos, i amb l'ànima trencada, gràcies, gràcies i gràcies», va concloure la mare. 

Després del funeral celebrat al cementiri de Palma de Mallorca dilluns, la família ha tornat a donar les gràcies per tot el suport rebut. «Ha sortit del vetllatori envoltat d'amor i aplaudiments que ens han omplert, si és possible, encara més d'orgull de tenir-lo com a fill», ha assegurat la seva mare. 

La idea de començar a recollir taps solidaris, segons explica 'La Vanguardia', va sorgir l'any 2012 quan tota la família Estrany va començar a acumular-los per tal de recaptar fons per a la investigació de la paràlisi cerebral. Amb el temps, altres persones amb una situació similar també van sumar-se, i finalment es va crear l'associació Arka Taps Solidaris, que en tan sols un mes i mig d'activitat va aconseguir reunir més de 30 tones de plàstic, per un valor total de 5.000 euros. 


Comentaris

envia el comentari