ÚLTIMA HORA

Catalunya registra un augment de morts i 302 nous infectats per coronavirus

URGENT

Neix la filla de Malú i Albert Rivera

Mor Jesús Manuel Morales, mossèn de la presó de Lledoners

Ha traspassat a l'edat de 65 anys
Centre penitenciari Lledoners
El mossèn ha traspassat a l'edat de 65 anys | ACN

 

Jesús Manuel Morales mossèn de la presó de Lledoners ha mort a l’edat de 65 anys. El pare s’encarregava del servei d’assistència religiosa, amb la celebració de l’eucarística i els sagraments al centre penitenciari. A més, també era vicari de les parròquies de Nostra Senyora de la Mercè i Santa Maria de Valldaura, a Manresa.

 

Morales va néixer el 24 de desembre de 1954 a Santa Cruz de Tenerife i va arribar a l’Institut del Verb Encarnat i va ser ordenat prevere el 2 de juny del 2012. El bisbe de Vic, els membres de la comunitat de l’Institut del Verb Encantat i el presbiteri diocesà han comunicat el traspàs del mossèn perquè «el tingueu present en la vostra pregària i us unir amb esperit de fraternitat al nostre dol, al dels seus germans de l’Institut del Verb Encantat, familiars, amics i feligresos».

 

El funeral se celebrarà pròximament

Segons informa Regió7, la missa exequial se celebrarà en la intimitat de la comunitat i més endavant s’oficiarà un funeral per al seu etern descans, que es comunicarà oportunament.Comentaris

envia el comentari