IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mor Josep Lluís Núñez, expresident del F.C.Barcelona

L'expresident del F.C.Barcelona ha mort als 87 anys

Josep Lluís Nuñez ha mort als 87 anys
Josep Lluís Nuñez ha mort als 87 anys | CatalunyaDiari.cat

Josep Lluís Núñez, qui va ser president del FC Barcelona i conegut constructor i promotor immobiliari, ha mort aquest dilluns als 87 anys d'edat. Vinculat fins als seus últims dies amb l'empresa que porta el seu cognom, Núñez i Navarro, va ser molt conegut pel gran públic per la seva llarga trajectòria en la presidència del FC Barcelona, esdevenint un dels presidents més coneguts de la història del club i de la primera Copa d'Europa, l'any 1992.

Nascut al País Basc el 7 de setembre del 1931, és el president del F.C.Barcelona que més anys ha estat al càrrec. Un total de 14 títols en 22 anys, el situen a la palestra com una de les persones clau per a la centenària del club blaugrana. Per a la història quedarà també la seva pugna amb Johan Cruyff, que va arribar a dividir la massa social del club entre 'cruyffistes' i 'nuñistes'. 

Núñez, referència blaugrana

És, segurament, el president que ha generat més titulars de la dilatada història del Barça. Núñez, que va ascendir a la presidència del Barça quan el franquisme encara tenia una presència social molt notòria, va ascendir el club a la glòria modernitzant-lo i fitxant diversos futbolistes de renom, com Diego Armando Maradona.

Més enllà del llegat que deixa sobre la gespa, l'etapa de Núñez també quedarà marcada a foc per la remodelació del Camp Nou o la construcció del Mini Estadi, la Masia i el Museu, que actualment porta el seu nom. L'any 1994, l'expresident blaugrana va donar la darrera pàtina al club en inaugurar la Fundació. 

El FC Barcelona ha recordat Núñez al seu compte de Twitter

Com no podia ser d'altra manera, el Futbol Club Barcelona no ha volgut deixar passar l'oportunitat d'homenatjar l'expresident blaugrana, i per fer-ho han utilitzat el seu compte oficial de Twitter, on hi han publicat un missatge d'allò més emotiu acompanyat d'una fotografia de Núñez. 

El text clama el següent: «Dol al FC Barcelona per la mort de Josep Lluís Núñez, president del Barça durant 22 anys (1978-2000) i figura clau en la història contemporània del Club. Descansi en pau».


Comentaris

envia el comentari