Mor amb només 21 anys Lexii Alijai, coneguda cantant internacional

Es desconeixen les causes de la mort

La rapera Lexii Alijai posant a les seves xarxes socials
Lexii Alijai era una promesa del rap estatunidenc als seus 21 anys | Instagram

Dol en el món de la música dels Estats Units. La rapera, de només 21 anys, Lexii Alijai va morir el passat 1 de gener segons van confirmar els seus familiars al portal 'BuzzFeed'. 

Fins al moment es desconeixen les causes de la seva mort. Alexis Alijai, el seu nom real, era originària de Saint Paul, a l'estat de Minnesota, tot just estava iniciant el que molts veien com una prometedora carrera dins el món del Hip-Hop. 

Fins al moment havia llençat un àlbum, 'Growing Pains' el 2017, però tenia moltes altres publicacions com mixtapes o EP's com 'Joseph's Coat' (2015) i estava treballant en nova música.

Records dels seus familiars i companys

Bona part del seu reconeixement musical li va arribar ben jove amb la seva col·laboració amb la també rapera Kehlani a la cançó 'Jealous'. Precisament ella ha estat una de les artistes que ha enviat un missatge de record més commovedor a les xarxes: «Estic enfadada, confosa, amb el cor trencat, enfada, confosa. T'estimo Lexii. La meva nena només tenia 21 anys».

La seva cosina LaMycha Jett lamentava també la pèrdua d'una jove «compromesa i centrada en la seva música» però molt «afectuosa, dolça humil». «T'abraçava tota l'estona i les seves paraules per acomiadar-se eren sempre t'estimo», afegeix

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari