Dol a 'Verano Azul': Mor el popular actor Manuel Gallardo

L'intèrpret, popular per la seva carrera teatral i la sèrie 'Verano Azul', ha mort aquest divendres als 85 anys

Imatge de Manuel Gallardo a la sèrie 'Verano Azul'
Ha mort a Madrid als 85 anys | Catalunya Diari

L'actor espanyol Manuel Gallardo, nascut a Cardeña, a Còrdova, el 1935, ha mort aquest divendres, 21 d'agost, als 85 anys de Madrid, segons ha informat al cap de pocs minuts la Unió d'Actors i Actrius en el seu perfil oficial de Twitter. 

Amb una llarga i exitosa carrera a les espatlles, l'actor és un dels més coneguts del teatre espanyol, i també va ser molt popular per la seva participació en diferents sèries de televisió, entre elles la coneguda 'Verano Azul'.

El conegut actor espanyol, el qual va tenir la seva pròpia companyia teatral durant molts anys, va treballar en nombrosos programes d''Estudio 1', espai televisiu a través del qual arribava el teatre a les cases quan a Espanya només hi havia dos canals de televisió disponibles. L'actor cordovès, el qual era de les grans figures vives del teatre espanyol, venia d'una estirp teatral. Va destacar en obres en vers del teatre del Segle d'Or i va estar en nombroses edicions del reconegut Festival de Teatre de Mèrida. 

Manuel Gallardo va arribar al gran públic com el pare de Javi a 'Verano Azul'

Va ser a la televisió on va fer un dels papers que el van fer més famós per al gran públic: el pare de Javi — Juanjo Artero — a l'exitosa sèrie d'Antonio Mercero, 'Verano Azul'.

El ministre de Cultura del govern espanyol, José Manuel Rodríguez Uribes, ha lamentat profundament a través del seu perfil oficial de Twitter la mort de l'actor Manuel Gallardo i ha recordat la seva participació en sèries «que formen part de la infància de molts de nosaltres», resava el tuit del ministre.


Comentaris

envia el comentari