Mor Maria Rosa Carnicer, la mare de Sergi Roberto

Patia Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia neurodegenerativa progressiva que afecta les neurones motores del cervell i la medul·la espinal

Sergi Roberto i Maria Rosa Carnicer el dia de la boda del seu fill.
Sergi Roberto i Maria Rosa Carnicer el dia de la boda del futbolista reusenc. | Instagram/ Sergi Roberto

Maria Rosa Carnicer, la mare del futbolista reusenc Sergi Roberto, ha mort aquest dissabte, 28 de desembre. Carnicer patia des de feia mesos Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia neurodegenerativa sense cura. El mateix Roberto va donar a conèixer aquesta situació fa més d'un any, en el Dia Mundial de l'ELA. 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Maria Rosa Carnicer, nova víctima de l'ELA

L'ELA s'ha cobrat una nova vida. Es tracta de Maria Rosa Carnicer, la mare del futbolista reusenc del Barça, Sergi Roberto. Aquesta malaltia neurodegenerativa afecta les neurones motores del cervell i la medul·la espinal, és progressiva i no té cura. Amb el pas del temps, les neurones deixen de funcionar i, per tant, no envien missatges als músculs. Això provoca que es tornin més dèbils i que el malalt sigui incapaç de moure's. 

Carnicer patia ELA des de feia mesos. El mateix Sergi Roberto així ho va explicar el 21 de juny de 2018, en el Dia Mundial de l'ELA. El futbolista, a través d'un missatge a les xarxes, va donar ànims a la seva mare i a totes les persones que estan afectades d'aquesta malaltia. Es calcula que a Espanya es diagnostica un cas cada vuit hores. 

La redacció de TarragonaDigital lamenta profundament la pèrdua i envia el pèsam a tota la família i amics de Maria Rosa Carnicer.


Comentaris

envia el comentari