Susana Gallardo i Manuel Valls s'han casat aquest cap de setmana

Mor María Teresa Torrededía, sogra de Manuel Valls, per coronavirus

Pertanyia a la família catalana propietària dels laboratoris farmacèutics Almirall

Desolació a la família Gallardo, propietaris de l'empresa farmacèutica catalana Almirall,  després de la mort per coronavirus de Maria Teresa Torrededía.   Es tracta de l'esposa d'Antonio Gallardo, antic president de la companyia, i mare de Susanna Gallardo, actual esposa de Manuel Valls. 

Ha estat la seva néta,  Gabriela Palatchi, l'encarregada de donar a conèixer la notícia i aquest mateix dimarts 31 de març. Maria Teresa Torrededía tenia 84 anys i feia uns dies  que  lluitava  contra la malaltia.

Emotiu comiat de la seva àvia

«Estimada àvia, no tinc paraules per agrair-te l'increïble que has estat amb tots els teus néts tota la vida, ens has donat tot» començava escrivint Gabriela en un sentit homenatge  cap a la seva àvia. «Cada dimecres junts, nadal, les passejades per les rambles, pel mercat, em vas ensenyar a cosir, a cuinar, a tenir cura dels altres ...», contínua recordant Palatchi.

Per si la mort de Maria Teresa Torrededía no fos ja prou sofriment, el que ha deixat completament devastada a la família ha estat sense cap dubte, el no poder acomiadar-se d'ella.   Una trista situació que comparteixen amb tots aquells que han perdut algun familiar pel virus i que han hagut de romandre allunyats dels seus éssers estimats acabant els seus dies en completa solitud.

«És  injust  com t'has anat, sense poder-nos acomiadar...Què farem sense tu, àvia?» es lamentava Gabriela. Ha afegit que recorda «totes les memòries juntes, amb totes les trucades per FaceTime, amb les teves receptes, àvia, que seguiran vives en la nostra casa per sempre... Em quedo amb l'admiració que tenia per la vostra relació amb l'avi, sempre enamorats, cuidant-se moltíssim, l'un de l'altre... Àvia, t'estimaré per sempre».

Per finalitzar, Gabriela Palatchi animava a tots a seguir  quedant-se a casa com manen les recomanacions per evitar que altres famílies passin pel mateix sofriment: «Prometo quedar-me a casa fins que això acabi perquè això no li passi a cap altre avi, àvia. La vida és injusta».

Una de les últimes aparicions públiques de Maria Teresa Torrededía va ser l'any passat quan va anar al casament de la seva filla,  amb el regidor de l'Ajuntament de Barcelona.