Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del meteoròleg David Comas

Mor sobtadament als 34 anys el meteoròleg David Comas

Feia la secció del temps a ‘Ona Bages’ i a ‘Ona Moianès’. Comas, nascut a Sallent, era un apassionat de la seva feina i així ho divulgava entre els habitants de tota la zona

Imatge del meteoròleg David Comas
Imatge del meteoròleg David Comas | Ona Bages

 

El món de la meteorologia a Catalunya està de dol amb la recent i sobtada mort de David Comas, el jove meteoròleg de 34 anys d’ ‘Ona Bages’ i ‘Ona Moianès’. Comas, nascut a Sallent (Bages), va morir ahir dilluns i amb la seva pèrdua desapareix una de les principals veus de referència de la informació del temps per als habitants de tota la zona.

Segons informa ‘Nació Manresa’, el jove meteoròleg, que actualment vivia des de feia anys al Serrat de Castellnou i estava molt vinculat al municipi de Santpedor, a la comarca del Bages, era un autèntic apassionat de la meteorologia des de petit, moment en què gaudia al màxim de les tempestes i les nevades. 

Estava casat i tenia una filla

A nivell professional i d’estudis, segons explica el mateix mitjà de comunicació, va iniciar els estudis de Geografia a la universitat i fa poc va dur a terme el primer any de màster de Meteorologia. Durant els darrers anys, havia estat l’home del temps a Ràdio Santpedor des del 2013 i d’ ‘Ona Bages’ i ‘Ona Moianès’ des de l’any 2015, just quan va començar a caminar aquesta cooperativa. A nivell personal, estava casat i tenia una filla.

La vetlla de David Comas es dura a terme durant tot aquest dimarts al tanatori Mémora de Santpedor, al polígon de Les Verges. De cara a dimecres, informa ‘Nació Manresa’, la família i els amics l’acomiadaran amb «una festa», tal i com ell hauria volgut que fos. Des del 'Catalunya Diari' expressem el nostre més sincer condol a tota la família, amics i companys de feina de David Comas.

També et pot interessar...