Primer pla d'un taüt

La família, sense res: Mor un multimilionari i deixa tota l'herència a la seva amant

El conegut propietari d'una editorial nord-americana nomena com a hereva universal a la seva amant, i la seva família no rebrà ni les pertinences de la víctima

Els familiars d'un magnat empresari nord-americà s'han quedat perplexos després de conèixer la seva herència. El milionari, propietari d'una companyia editora de llibres infantils, ha deixat a la família sense res. Les seves pertinences passaran a ser propietat de la seva amant.

 

Es tracta de Richard Robinson, l'amo de la Corporació Scholastic, el fundador de la qual va ser el seu pare, Maurici Robinson. L'home de negocis va morir de manera sobtada als 84 anys, el passat 5 de juny, a Massachusetts.

 

El multimilionari va deixar indicat en les seves últimes voluntats que la beneficiària absoluta dels seus èxits seria «la meva companya i amiga més pròxima». En altres paraules, la seva amant.

 

Lole Lucchese, l'amant de 54 anys, posseeix ara una fortuna de 1.200 milions de dòlars (aproximadament 1.013 milions d'euros) a les mans. Tot gràcies a la relació extramatrimonial que va mantenir amb l'empresari.

 

Mentre la dona a l'ombra de Richard Robison gaudeix d'una gran suma de zeros al seu compte, la seva família es queda bocabadada. El multimilionari no va deixar ni un dòlar ni a la seva exdona, ni als seus fills, ni als seus germans.

 

La família Robinson ha patit una doble patacada. D'una banda, la sorpresa que ells no apareixen com a beneficiaris de l'herència de la víctima. De l'altra, el descobriment de la relació entre la directora d'estratègia de Scholastic i l'empresari.

 

John Benham Robinson, de 34 anys, va assegurar al mitjà 'The Wall Street Journal' que les últimes voluntats del seu pare han estat com «tirar sal a una ferida oberta».

 

El seu germà petit, de 25 anys, coneixia la infidelitat del seu progenitor. No obstant això, ell creia que les trobades fortuïtes del seu pare havien acabat feia temps. No obstant això, hi ha qui assegura que la relació entre Luchesse i el multimilionari «era un secret a veus» a l'empresa.

 

L'amant del multimilionari, propietària d'una de les editorials més grans de la indústria

L'exdona del director executiu de Scholastic Corporation, Helen V. Benham, va recuperar l'amistat amb Robinson durant la pandèmia. Tanmateix, això no va ser suficient perquè aconseguís un pessic de la fortuna.

 

Lole Luchesse va ser l'única persona cridada a la lectura del testament del magnat. La directora d'estratègia treballava a l'empresa des de l'any 1991.

 

Va passar per diferents llocs dins de la corporació, com a editora associada a clubs de lectura. L'any 2014 va ascendir i es va convertir en un membre més de la directiva, aconseguint dos anys després ser la presidenta única de Scholastic Canadà. L'any 2018 ja era la presidenta de Scholastic Entertainmet.

 

No hi ha dubte que la veterana de Scholastic comptava amb el beneplàcit del director executiu. Richard Robinson confiava plenament en ella, encara que protagonitzaven topades durant les juntes de la directiva.

 

 

Segons altres membres de l'empresa, els amants tenien disputes sobre quina línia havia de seguir l'empresa i sobre els termes d'expansió de la corporativa.

 

Tot i això, Luchesse va aconseguir posicionar-se en l'escalafó més alt de la companyia. Ara, després de la mort del director, ella es converteix en el nou capità de la companyia de contes infantils i material escolar.

 

La família de Richard Robinson es queda amb una mà davant i una altra al darrere. I això que Helene V. Benham va treballar durant 30 anys al peu del canó a l'editorial.

 

Un cop conclosa la lectura del testament i conèixer que el multimilionari els deixa fora de joc, la família del magnat només demana un final «amistós». No obstant això, els familiars de la víctima no descarten prendre accions legals sobre les últimes voluntats de l'empresari.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.