Jordi Pérez 'el xiquet de les monges'

Mor Natàlia Presencia, la mare del torero Jordi Pérez, en un accident a l'AP-7

El jove va perdre el seu pare fa un any i havia sigut criat per les monges amb els seus germans

A poc a poc, es coneixen més dades sobre el tràgic accident que es va produir este divendres en l'AP-7, a l'altura d'Alcalà de Xivert, i que va provocar quatre ferits lleus i una víctima mortal cap al migdia. Precisament, sobre la víctima mortal s'han sabut més dades. És que  la dona era la mare de la jove promesa del toreig Jordi Pérez, natural de Carlet, i que acabava de debutar en la plaça d'Algemesí.

Tal com informa 'Burladero', Natàlia Presència Moya, mare de Jordi Pérez, va morir ahir en l'accident de l'AP-7  que va obligar a tallar l'autopista en sentit Barcelona durant hores. En eixe accident,  l'única víctima mortal va ser Natàlia, ja que els altres ferits ho van ser de caràcter lleu i van ser atesos en l'Hospital Comarcal de Vinaròs. Les causes de l'accident encara no s'han aclarit.

Jordi, el torero criat en un convent

Jordi Pérez 'el xiquet de les monges'
El torero Jordi Pérez, de Carlet, acaba de perdre a sa mare en un accident  | Simon Casas Productions

 

Jordi Pérez, fill de Natàlia i natural de Carlet, va tocar la glòria un dia abans que morira sa mare. I és que la jove promesa del toreig valencià  va debutar amb picaors, el dijous, en la plaça de bous d'Algemesí, en la mateixa comarca de la Ribera que l'ha vist nàixer. Allí va conseguir tres orelles i eixir per la porta gran, tal com informa 'Mediterráneo'. Una glòria que ha passat a tristesa en menys de 24 hores.

I és que la vida d'este jove valencià, de només 19 anys, no ha sigut gens fàcil. Va haver de ser acollit des de ben menut per les monges de les Mares dels Desemparats i Sant Josep de la Muntanya, una congregació de monges que acull a menors en risc d'exclusió social i que atén a famílies humils de València. Les monges van criar a Jordi  i al seu germà menut, que va ingressar al mateix temps que ell, i al major, que entrà pocs mesos després.

Son pare va morir fa un any

I, des de ben jove, l'alegria de Jordi es va centrar en el toreig, ja que el seu actual tutor legal i mosso d'espases, li va ensenyar l'amor pels bous. I, encara que les monges no n'estaven massa d'acord al principi, van acabar donant-li suport, en vore l'alegria que li donava al menut Jordi, format en l'Escola Taurina de València. I d'ahí li ve el malnom d''el Xiquet de les Monges', perquè com en la pel·lícula espanyola 'El niño de las monjas', Jordi és un torero criat en un convent.

Però ara, després d'haver debutat amb honors en la seua terra, patix un fort revés en menys d'un dia, en perdre a sa mare biològica en la carretera. I tot, un any després d'haver perdut a son pare. De fet, Jordi declarava en 'Patrimonio Taurino' este maig passat que tenia relació amb la seua família, com sa mare i els seus tios; però afirmava que «el problema és que  mon pare va faltar fa un any i això et deixa una ferida gran que arrastre. A mon pare el volia molt, però sé que me cuida des del cel. Són coses de la vida». Una vida que no ha sigut gens fàcil per a este jove de Carlet.

Dos víctimes mortals més en la mateixa comarca hores abans

A més, es dona la circumstància que van morir dos persones més eixe matí en la comarca del Baix Maestrat. I és que, en la carretera nacional N-340, es va produir un accident entre dos cotxes i que va produir la mort d'un home de 67 anys i d'una dona de 51.

També pots llegir...