Mor el pare de Juan Carlos Navarro

El Barça ha ajornat l'acte de la retirada de samarreta de Juan Carlos Navarro, previst per aquesta tarda

Juan Carlos Navarro es retira del bàsquet
Juan Carlos Navarro, de dol per la mort del seu pare | Cedida

Ricardo Navarro, pare de l’exjugador del Barça, Juan Carlos Navarro, ha mort aquesta nit passada. Ha estat el mateix F.C. Barcelona qui ha anunciat la notícia en un breu missatge a Twitter i, en aquesta línia, també han anunciat que s’ajorna l’acte de la retirada de la samarreta amb el número 11 de Navarro previst per aquesta tarda.

Un dels esportistes més destacats de la història del club blaugrana —al qual se li va comunicar a principis de temporada que el club optava per prescidir dels seus serveis— veurà ara com s'ajorna l'acte de retirada de la seva samarreta al Palau Blaugrana. L'acte, en aquesta línia, s'havia de celebrar avui a partir de les 18:30 hores, just abans de l'inici del clàssic del bàsquet davant el Reial Madrid de Pablo Laso.

L'homenatge a Navarro, ajornat 

Ara mateix, doncs, no hi ha una data prevista per celebrar l'homenatge, tot i que el club ja treballa amb la possibilitat que aquest es pugui dur a terme abans d'un partit de primer nivell com el que s'havia de celebrar aquesta mateixa tarda. 

El reconeixement havia de ser d'allò més especial, tal com ha passat amb altres mites de les seccions blaugranes com Masip i Urdangarin, de l'handbol; Borregán, de l'hoquei patins, o Roberto Dueñas i Solozabal, del bàsquet, Juan Carlos Navarro havia de ser premiat avui després de 21 anys amb la samarreta del Barça. El dol, però, impedirà que l''11' sigui avui al Palau Blaugrana i l'acte, de moment, s'ha ajornat 'sine die'.  


Comentaris

envia el comentari