YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mor Teresita, una nena de 8 anys que va enviar un àudio abans de perdre la vida

La petita va gravar una nota de veu sense saber que aquelles serien les seves últimes paraules

Una persona agafa una mà d'una altra al llit d'un hospital
La petita va gravar una nota de veu sense saber que aquelles serien les seves últimes paraules| iStockPhoto (gorodenkoff)

Espanya ha rebut una trista notícia. Aquest diumenge, 7 de març, ha mort Teresita, una nena de només 8 anys, després d'una àrdua batalla contra una malaltia. Una defunció que ha deixat sense paraules als practicants catòlics. I és que aquesta petita ha marxat just després de gravar un àudio en què explicava quin era el seu somni i per què, un enregistrament que no ha deixat de circular a través de les xarxes socials.

El desig complert de Teresita

La trista notícia de la mort de Teresita ha estat compartida per l'arquebisbat de Madrid a través d'un comunicat. Una missiva en què Ángel Camilo Lamela ha destacat que aquesta nena de 8 anys li ha canviat la vida i que ella ha marxat amb el seu somni complert.

Aquest rector va acudir el passat 11 de febrer a celebrar l'Eucaristia a l'Hospital de La Paz i després va visitar a alguns dels pacients per administrar-la unció i la comunió. Va ser llavors quan els capellans li van proposar visitar una nena a la qual operarien d'un tumor al cap l'endemà. Ángel Camilo Lamela va acceptar i es va dirigir fins a l'habitació on es trobava la petita. Va conèixer Teresina amb un embenat blanc envoltant-li el cap, però que no li arribava a cobrir tota la cara.

Durant aquesta visita, la nena li va explicar que el seu desig era ser missionera «per portar la gent al cel, parlar de Jesús sempre i donar alegria». Unes paraules amb què va aconseguir commocionar el rector, que no va dubtar a prometre-li que li portaria aquella mateixa tarda un document que acredités el seu desig i la «creu de la missionera».

«Pare Ángel, saps una cosa? Jo reso perquè molts nens coneguin Jesús», li va explicar la petita Teresita també durant la seva visita. El rector va aprofitar, també, per donar-li la comunió i la benedicció apostòlica del Papa Francesc. Una cerimònia senzilla, «però profundament sobrenatural».

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«S'han unit a nosaltres algunes infermeres, que espontàniament ens han fet unes fotos, per a mi totalment inesperades, i que quedaran com un record inesborrable. Ens hem acomiadat i ella s'ha quedat resant amb la seva mare i donant gràcies», ha relatat Ángel Camilo Lamela en el comunicat.

Després d'acabar una reunió que tenia prevista per aquell matí, el rector no va dubtar a acudir directament a la Rectoria i allà, gràcies a l'ajuda de dos secretaris, va aconseguir elaborar un pergamí «veritablement preciós» amb el qual faria realitat el desig de la petita Teresita. Després de crear el document, Ángel Camilo Lamela va recollir la creu de missionera i es va dirigir fins a l'hospital en el qual estava ingressada la menor.

«M'estaven esperant els capellans i vam anar directes a l'UCI novament. Quan em veu, la mare diu en veu alta: 'Teresita, no m'ho puc creure! Ve el Senyor Vicari amb el regal per a tu'. La nena, que estava mig adormida, es va despertar immediatament i va agafar entre les seves mans el document i la creu», ha explicat Camilo.

La mare de la petita li va llegir el pergamí en veu alta, provocant una enorme emoció en la seva filla. «Aquesta creu posa-me-la a la barra perquè la vegi bé, i demà la porto a quiròfan. Ja soc missionera», van ser les seves paraules després de rebre el regal del rector.

Les últimes paraules de Teresina

El regal li va donar les forces necessàries per gravar el que seria l'últim àudio abans de morir. La progenitora de Teresa va gravar una nota de veu en què li explicava a la seva tieta el gest que havia tingut Ángel Camilo Lamela. «Hola, tieta, t'explico una cosa molt important per a mi: aquest matí, després de rebre la unció i la comunió, el Vicari de Madrid m'ha constituït missionera: ja soc missionera!».

L'acció d'Ángel Camilo Lamela i les paraules que va gravar la mare de Teresita van aconseguir fer la volta a Espanya, tant, que van nomenar la menor com la «nova protectora per als nens en missió» abans de la seva defunció, que es va produir diumenge passat, 7 de març, a les 9.00 hores del matí.


Comentaris

envia el comentari